Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi tetszik VV Diában a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tetszik VV Diában a férfiaknak? (már akinek tetszik)

Figyelt kérdés

Szerintem kifejezetten csúnya arca van,túl nagyok a mellei, és lapos a segge...

Mi a szép benne?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 12. 18:27
1 2
 11/14 anonim válasza:
mert jó nő, nézd már meg őt, meg esztert, kb ég és föld...
2012. jan. 12. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen mert Eszter nem mű...És igen elég sok különbség van egy húsvér nő és egy guminő között...

(amugy Eszter sem egy szépség de sztem neki szebb arca van mint ennek az ocsmányságnak: [link]

[link]

2012. jan. 12. 19:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz alakja, nekem a hasa tetszik a legjobban, de a képeken is látszik, hogy tele van striákkal. Az arcát egyáltalán nem találom szépnek.
2012. jan. 13. 00:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Buta a tekintete, árad belőle a hülyeség, felpumpált mellei vannak, lapos segge mint az alföld... ő a legnagyobb selejt, olyan mint az alföld! erre se lejt, arra se lejt:D
2012. jan. 13. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!