Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megnézett myvipen. Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézett myvipen. Nagyon bejön. Hogy ismerhetném meg?

Figyelt kérdés
Megnézett myvipen egy srác (nem rejtett állapotban)[megnézte az összes képemet is (ami nem kevés:D)]. Én "visszanéztem", és nagyon bejön. Kiderült, hogy bátyám osztálytársa. Hogy tudnám megismerni? Nincs kinn myvipen az msn-címe, levelet meg nem akarok írni, mert az olyan cikii, h a bátyám otársának írok..:D Nincs vmi módszer, h ő lépjen? vagy hogy tudnám még megismerni? (én 16/L vagyok, ő 18/F)
2009. máj. 25. 16:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
te is nem rejtett állapotban nézd meg az adatlapját és lehet ő is figyeli hogy ki nézi őt.legalább egy kis jelet mutatsz ezzel neki.Vagy keveredj valahogy a közelébe.Bulihely vagy sport
2009. máj. 25. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!