Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerhetném meg? 16/f
Én ezt a sok kamaszt nem értem...nincsenek Nektek hű és jó barátaitok akikkel ezeket a problémákat megbeszélhetnétek?
Egyébként meg ha az utcán megnéznek, akkor valamilyen szinten atrakktív lehetesz s ezek szerint nincsen és nem is lenne szükséged internetes társkeresésre.
Nézz másik lány után..pl utánam.:D
Viccet félreértve.Csak ezekre nem ír,vagy ha msnen köszönsz neki,megkérdezed hogy mi a helyzet?Ilyenekre se?Mert akkor lehet hogy éppen vagy sokan írnak neki,vagy nincs gépnél,esetleg leakar rázni
A legjobb barátomba most csalódtam nagyot... és úgynézki mégis rá vagyok szorulva.
Nincs meg az msn-je. Azt akarom első lépésnek megszerezni. Hotdogon írok üzeneteket.
ha még nem űnt el olyan régóta, akkor lehet, hogy történt vele valami olyan dolog, ami miatt nem tud gépezni.
szerintem bombázd addig is levelekkel [mondjuk azért mértékkel], és ha egyszer válaszol, azonnal kérd el a telefonszámát, hogyha legközelebb ilyen van, akkor tudjatok beszélni.
sok sikert!
[l/17]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!