Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök a srácnak? Bővebben lent
Szia!
Ha mélyen a szemedbe néz, az már egy pozitív jel. A baj csupán az, hogy mint írtad, csendes, visszafogott. Lehet sokat kell várnod, mire lépni mer majd. Kitartás, jó úton jártok! :)
23/N
Szerintem te is nagyon tetszel neki! Nagyon sokat számít az, hogy van-e közös témátok, tudtok - e jókat beszélni, mennyit nevettek. Fontos egy srácnak is a humor, ahogy glom neked is! Ha valaki nem humoros, de helyes, akkor az annyira nem jó, mint egy humoros és helyes fiú :D na szóval érted mire akartam kilyukadni.
Az én véleményem az, hogy fiú és lány között csak nagyon nagyon ritkán van barátság, vagy jó kapcsolat, ugyanis az egyik mindig többet érez, mint szimpla baráti érzés... Ha visszafogott, csendes srác, akkor lehet kicsit sokat kell "dolgozni" az ügyön, nem biztos hogy hamar mer lépni. Ha már nagyon jóba vagytok, akkor utalgass rá, kérdezd meg van-e barátnője, meg ilyenek. :) Annak idején én is így "tértem rá" a dologra barátommal :D Aztán a végén mondta, hogy lennék-e én a bnője?:) Azóta együtt vagyunk :) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!