Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem magam ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem magam ennyire megalázva? El fog múlni?

Figyelt kérdés
Majdnem jártam egy pasival. Azonban az utolsó pillanatban mondta, hogy nem kellek neki, esélyt se adna nekem, hogy megpróbáljuk. Borzasztó érzés volt, mert én tényleg mindent megtettem volna érte, ezt tudta ő is. Már mindez régebben történt, de azóta is annyira megalázva érzem magam. Főleg azért, mert meg sem próbálta volna velem. Pedig elvileg szép vagyok, csinos, kedves. Most mégis egy senkinek érzem magam, aki odaadta amije van (lelki értelemben) és mindez semmire sem volt elég. :( Meg fog ez valaha változni?
2012. jan. 11. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?Első barát lett volna vagy hogy?
2012. jan. 11. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A csajok sokkal gyakrabban játsszák el ugyanezt. Ez van, így jártál.
2012. jan. 11. 18:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Előzőnek amúgy igaza van sajnos:P
2012. jan. 11. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
2012. jan. 11. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!