Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mi a legjobb a szerelemben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 13:23
1/8 anonim válasza:
Az, hogy nem látom benne a hibáit:))
2/8 anonim válasza:
A szex. A szerelmemmel a legjobb ...
3/8 anonim válasza:
hogy van kivel és mivel foglalkoznod, és van mire gondolnod ami szép, és nem a családdal, a munkával, a haverokkal tudsz csak foglalkozni.
4/8 anonim válasza:
hát a szerelemben a legjobb a szexxxxxxx
5/8 A kérdező kommentje:
:)
2012. jan. 11. 13:50
7/8 anonim válasza:
Hogy nem folyton arról álmodozok, hogy "bárcsak lenne egy ilyen-olyan srác, aki..." hanem, hogy "háhá, van egy ilyen-olyan barátom, és milyen irdatlan MÁZLISTA vagyok" és hiába jönnek jobb,szebb,gazdagabb,helyesebb, akármilyenebb pasik, az én barátom A LEGJOBB és nem vágyom másra.
Én ennek igazán örülök.
Meg a rendszeres, szédületes szexnek.
20L
8/8 anonim válasza:
amikor szerelmes voltam minden szép volt, minden rózsaszín! az átlagos, sőt van amikor a rossz dolgoknak is tudtam örülni. már-már félelmetes, hogy mekkora hatalma van a szerelemnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!