Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántja mindenki a melegeket?
9!
Nőből vagyok,20 éves,és a faszikat szeretem.
10!
sörösüveggel dobálsz másokat és még büszke is vagy rád?undorító...
Én is búzázok néha, de nincs bajom velük, amíg nem parádéznak, meg nem az én seggemre pályáznak.
Valahogy gusztustalan ez a dolog számomra, de hogy magánéletükben mit csinálnak, az teljesen rájuk tartozik.
Tulajdon képen ez egy elég össze tett dolog. De hát nézz csak szét a világban. Mindenki aki különbözik az átlagtól, a "normálistól" azt kinézik, megszólják, kiközösítik, bántják, mint pl általános iskolában, amikor azért csúfolnak, meg tépik a haját egy lánynak, mert szemüveges, vagy 2x annyi kiló, mint a társai. Ez más korosztályban sincs így, csak akkor ezek már apróságnak számítanak, mert rájönnek, hogy ez semmi különös. Viszont a szexuális beállítottság, már komolyabb dolog. A tizen-huszon évesek akik nagy alfa hímeknek képzelik magukat, még hergelik is egymást hogy "nézd a b*zit verjük meg fuuj" mikor egy normális, szerényebb fiú úgy van vele, hogy mit érdekel engem, több csaj jut nekem.
A meleg felvonulás meg teljesen más tészta, mert azok a melegek még talán meg is érdemlik, hogy megszólják őket. De azok a melegek, akik teljesen normális életet élnek, csak mondjuk egy férfival az oldalán, és nem kihívóak, nem rázzák magukat, meg nem nyávogva beszélnek, az teljesen rendben van. Mindenkinek a magánügye, kihez, mihez vonzódik, de ha már így ország világnak mutogatják mint a felvonuláson hogy nesztek én meleg vagyok, arról már más a véleményem, azt én is elítélem. De én mindig az embert nézem, és nem azt, hogy miben különbözik a többiektől, és mit utálhatok benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!