Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek hogy mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek hogy mennyire szánalmas lett ez az oldal? Ha jön 10 válasz egy kérdésre akkor általában abból 7baromság.

Figyelt kérdés

Mindegy mi a kérdés, ha normális akkor is ömlenek rá a baromságok :S

-Terhes vagy

-...SP voltam sziasztok

-Te egy retardált vagy kérdező

....stb

Gyorsan válaszoljatok mert úgyis mindjárt törlik a kérdésemet...:)

(nahh várom szép sorban ezeket a válaszokat amiket felsoroltam -.-' ;))

2012. jan. 11. 00:12
1 2 3 4 5
 41/50 zseni001 ***** válasza:
Na ja.
2012. jan. 11. 00:42
 42/50 zseni001 ***** válasza:
A korábbi pálinka véleményére ment.
2012. jan. 11. 00:42
 43/50 anonim ***** válasza:
Engem se lehet mindig kenyérre kenni ez igaz, de ha értelmes kérdést látok arra értelmesen válaszolok...
2012. jan. 11. 00:43
 44/50 zseni001 ***** válasza:
A kérdezőnek: A hülyének senki sem fogja azt mondani, hogy nem az.
2012. jan. 11. 00:45
 45/50 anonim ***** válasza:

észrevetted h már a kérdések fele is baromság?

ilyeneket kérdeznek pl sex témakörben h:

"Észrevettétek hogy mennyire szánalmas lett ez az oldal?"

meg hasonlók...

2012. jan. 11. 00:55
 46/50 A kérdező kommentje:
Azért ide tettem fel a kérdésemet mert ahova való (Egyéb kérdéseken belül az Egyébkérdésekhez) Oda senki nem jár...És a probléma az itt van, a szex és szerelem témakörben...máshol tűrhetőbbek a válaszok.
2012. jan. 11. 00:58
 47/50 anonim ***** válasza:
Ne hidd! Nézz be a Kultúra és közösség -->Vallás -->Valláskritika oldalakra! Na ott is sok a troll mindkét oldalról!
2012. jan. 11. 01:13
 48/50 anonim ***** válasza:
Na a vallás részleghez nem megyek inkább, mert nem kell még 1 egyházszakadás.
2012. jan. 11. 01:32
 49/50 anonim ***** válasza:

Igazad van.Engem is nagyon zavar!...

Múltkor feltettem egy normális kérdést egy filmmel kapcsolatban.Erre írták hogy jaj túl hülye vagyok hogy felfogjam.

Mindenki vagy bunkózik,vagy baromkodik.20ből talán 1 ha vicces szokott lenni.A többi erőltetett kaka.

Énis azért járok ide mert segítséget,ötleteket,tanácsokat várok,és igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolgatni másoknak....

Aki trollkodni akar menjen innen!

2012. jan. 11. 02:56
 50/50 A kérdező kommentje:

Untig elismételtem már,de... oké ...hülye kérdésre mehet hülye válasz és fake kérdésre is ...Viszont egy normális kérdést mért kell elbaromkodni ?? ahogy itt előttem írta valaki a filmmel kapcs.-ban tett fel kérdést ...az most miért hülye kérdés????

(jééé hh nem töröltél a kérdést?:D)

2012. jan. 11. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!