Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek hogy mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek hogy mennyire szánalmas lett ez az oldal? Ha jön 10 válasz egy kérdésre akkor általában abból 7baromság.

Figyelt kérdés

Mindegy mi a kérdés, ha normális akkor is ömlenek rá a baromságok :S

-Terhes vagy

-...SP voltam sziasztok

-Te egy retardált vagy kérdező

....stb

Gyorsan válaszoljatok mert úgyis mindjárt törlik a kérdésemet...:)

(nahh várom szép sorban ezeket a válaszokat amiket felsoroltam -.-' ;))

2012. jan. 11. 00:12
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

ezek szerintem nem hülye kérdések...

Miért nem tiltják ki innen a trollokat?....

2012. jan. 11. 00:29
 32/50 anonim ***** válasza:
a hagymákat, s azt, hogy te lettél terhes, nem én írtam. sőt, nézd meg a nőgyógyászos kérdést.
2012. jan. 11. 00:30
 33/50 A kérdező kommentje:
és CSefy te fa.z.... miért a hülye kérdésekre válaszol normálisan???? http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__25508.. például
 34/50 anonim ***** válasza:

ha már vicc:

-Mi a különbség a nő,és a két púpú teve közt?

-?

-Hát öcsém te se lehetsz valami válogatós!

35/50 A kérdező kommentje:
nem mondtam h te írtad a hagymásat...nem csak rád vonatkozik ez hanem az összes trollra...
2012. jan. 11. 00:31
 36/50 anonim ***** válasza:

Méghogy hülye kérdésre megy csak a köcsög válasz? Persze engem is dühítt a sok kis ribanc, aki azt hiszi h attól lesz nagylány ha szétteszi a lábát, aztán meg itt siránkoznak, hogy terhes vagyok? Eddig ok. De miért nem lehet normális választ adni nekik?

Múltkor ezzel jött egy kiscsaj. Én voltam a 4. vagy az 5. válasz, de az első, ami megmondta h egy hülye. Privátban keresett, h a többiek csak szivatják, vagy tényleg bajban van. Privátban lecsesztem h nem köszönte meg, de legalább normális választ adtam neki. Aki csak poénkodni akar mások baján, az miért nem csinál egy olyan oldalt?

De remélem azok a köcsögök ezentúl csak hasonló válaszokat fognak kapni a kérdéseikre!

2012. jan. 11. 00:31
 37/50 anonim ***** válasza:
arra már van oldal. napisz, netsz, stb...
2012. jan. 11. 00:33
 38/50 A kérdező kommentje:
akkor menjetek oda hülyeségeket írni...Van akinek tényleg problémája van és nem arra kíváncsi ilyenkor hogy szívassák.Elég szar hogy ha várod hogy érkezzenek végre válaszok a kérdésedre és kb 10perc múlva jön egy , megnézed hogy mi és az hogy SP VOLTAM SZIASZTOK hát b+...
2012. jan. 11. 00:36
 39/50 anonim ***** válasza:
Gyerekek, most légyszíves... Irgum-burgum vaslapát... Ezen ne vitatkozzatok már... Trollok mindig is lesznek, mert a világ sajnos nem úgy működik, hogy mindenkinek megsimogatja a kis lelkét és azt suttogja: semmi baj... Érkeznek ide olyan kérdések, hogy legszívesebben felpofoznám a kérdezőt... Inkább itt tanulja meg, hogy ne beszéljen f@szságokat, mert akkor megszopatják, mert ha a való életben művel ilyen f@szságokat, akkor nemcsak egy degradáló kommentet fog kapni...
2012. jan. 11. 00:40
 40/50 A kérdező kommentje:
Nem ez a baj...De ha a kérdés nem baromság akkor miért kell fas.ságot válaszolni rá ??? ez a dühítő!
2012. jan. 11. 00:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!