Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek hogy mennyire szánalmas lett ez az oldal? Ha jön 10 válasz egy kérdésre akkor általában abból 7baromság.
Mindegy mi a kérdés, ha normális akkor is ömlenek rá a baromságok :S
-Terhes vagy
-...SP voltam sziasztok
-Te egy retardált vagy kérdező
....stb
Gyorsan válaszoljatok mert úgyis mindjárt törlik a kérdésemet...:)
(nahh várom szép sorban ezeket a válaszokat amiket felsoroltam -.-' ;))
ezek szerintem nem hülye kérdések...
Miért nem tiltják ki innen a trollokat?....
ha már vicc:
-Mi a különbség a nő,és a két púpú teve közt?
-?
-Hát öcsém te se lehetsz valami válogatós!
Méghogy hülye kérdésre megy csak a köcsög válasz? Persze engem is dühítt a sok kis ribanc, aki azt hiszi h attól lesz nagylány ha szétteszi a lábát, aztán meg itt siránkoznak, hogy terhes vagyok? Eddig ok. De miért nem lehet normális választ adni nekik?
Múltkor ezzel jött egy kiscsaj. Én voltam a 4. vagy az 5. válasz, de az első, ami megmondta h egy hülye. Privátban keresett, h a többiek csak szivatják, vagy tényleg bajban van. Privátban lecsesztem h nem köszönte meg, de legalább normális választ adtam neki. Aki csak poénkodni akar mások baján, az miért nem csinál egy olyan oldalt?
De remélem azok a köcsögök ezentúl csak hasonló válaszokat fognak kapni a kérdéseikre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!