Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi kereshet csak barátságból egy csajt, vagy ne "álmodozzak"?
Barátnőmmel elmentünk 1 koncertre ahol ott volt a másik b.nője is(legyen Vanda) és pasija. Ők ketten táncoltak de nekem és Vanda barátjának nem tetszett a zene így mi söröztünk és beszélgettünk. Aztán eltelt egy hónap és a tag bejelölt közösségi oldalon, meg néha küld vicces képeket.
Szeretném ha csak haverkodni akarna de eddig mindig csalódnom kellett a férfiakban mert sajnos mind hátsó szándékkal közeledtek, szexet, v. kapcsolatot akartak.
Volt aki 3 hónapig úgy csinált mintha csak haverkodna, aztán teljesen váratlanul a képembe vágott egy csokrot és kérte hogy legyek a barátnője. -.-
létezik az még a mai világban hogy Tényleg pusztán barátként nézzen 1 lányra egy fiú?
Vagy ne higgyek ebben és ne reagáljak az(eddig még) ártatlan küldeményeire?
20/L
Igen, én most épp így vagyok ezzel.
Sokat csalódtam és nem kérek kapcsolatot, de szívesen barátkozom szimpatikus emberekkel, akár fiú, akár lány az illető.
Ide pszichológus kell...most leszek én. Na szóval...ez durva...
Ne reagálj rá, ne adj semmi terepet neki, mert gáz lesz ez valakinek
tessék? magamnak? én nem táplálok iránta érzelmeket.
nekem csak 1 span
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!