Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak bejön az ilyen alkat?
2012. jan. 10. 21:05
31/59 szederke21 válasza:
Szerintem sportolj és gyúrj. És vegyél valami normálisabb alsógatyát, kérlek, ha már fényképezed magad. :)
20N
32/59 A kérdező kommentje:
rajta vagyok sporton egyébéknt, ez egy régebbi kép.
pecekről hnap lesz kép, most lépnem kell.
2012. jan. 10. 21:32
35/59 anonim válasza:
Én elhúztam a szám bocsánat... Szerintem ez egy átlagos férfi test...
37/59 anonim válasza:
alak oké, karra gyúrhatnál még talán, fecskét cseréld
38/59 anonim válasza:
Mmm abszolut atlagos.. ha szeretnel jobban kinezni, akkor menj eddzeni, gyurni.
a fecskvel kapcsolatban en se nagyon szeretm, viszont exem pl csak azt hordott kb, 1 boxere volt csak. es alapjaraton 1 meno pasi, baromira meglepodtem h fecsket hord. ha a csaj szeret, nem menekul el azert tole, ne aggodj :D csak megjegyzi maganak :P
De ha ilyen tested es kisugarzasod lenne, hidd el, mindenki imadna a fecsket :P
20L
39/59 A kérdező kommentje:
egyébként mit gondoltok milyen magas vagyok és hány kiló? :D
2012. jan. 11. 06:54
40/59 A kérdező kommentje:
ja és azért kérdezem, merthogy mindenki olyan átlagosnak gondol :P :D
2012. jan. 11. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!