Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki szívesen kipróbálná milyen egy kamukapcsolat, akár csak a játék kedvéért is?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 21:59
11/13 anonim válasza:
és más fiú szerinted hogy ismerkedik? a barátnőim nagy részét egy buszmegállóban, boltban, vagy kocsmában szedték fel!! az, hogy leszólítasz egy csajt nem azt jelenti, hogy "szép vagy, járnál velem" vagy hasonló, hanem,hogy szimplán beszélgetsz vele bármiről, aztán majd lesz valami!
12/13 A kérdező kommentje:
tegnap 08:41
Igen, de a lányok mégis egyből erre gondolnak, ugyanis volt, akit csak megszólítottam, de egyből mondta, hogy bocs nem ismerkedem és úgy húzott el előlem, mintha valalmi ragályos betegség lennék.
Ez azért nagyon tudni fájni, mert egyből arra gondoltam, hogy biztos ronda vagyok. :(
2012. jan. 12. 22:00
13/13 anonim válasza:
Kamukapcsolat...
Orvos látott már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!