Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik, , fajtából'' van a több?
Rosszfiú--bunkó,kihasználja a csajokat,csak sexre kellesz téma,agresszivabbak,hazudnak stb
Jófiú--magának való,visszahúzodobb,őszinte,megértő kedves,aranyos stb
még jó h az utobbiba tartozom
22/F
Szerintem ilyen egy rosszfiú: menő,népszerű,bátor,mindenki figyel rá,színleli az érzelmeit,beképzelt...
de szerintem mindenki máshogy látja őket..hát én így :D
Mindenki másképp látja, így van...
Miért, egy jófiú nem lehet népszerű, bátor és menő?:D Szerintem ez a rosszfiú/jófiú dolog eleve hülyeség...
Na épp ez az. Hogy ez szerintem, kb semmit se mond. Most csak példákat mondok, pl. egy visszahúzódó magának való mitől jófiú? Mi van ha mondjuk egyszerűen fél az emberektől, és nem mer önmaga lenne, vagy álszent aki magában szétolt mindenkit, vagy olyan gyereket is ismerek, szemüveges, okos nem nagy darab, de azért nagyon bunkó tud lenni, csaja nincs. Írt egy levelet, nem válaszoltam rá 3 napig mert nem értem rá írni. Aztán jött a köv levél hogy mi a fa.ért nem válaszolok, jaj micsoda jó fiú..hühüh. Pedig ő nem bulizik, nem menő, nem is értem hogy mondhatott ilyet :O :O ???! nem így kéne viselkednie..kgseg.es..rrg...szét omlik...a a MÁTRIX...ageag.s..v.rnbd000111.01.0110110.0.01.001010101010101010000110..1.1.1.1[|Ätféwi
Igen a sakkosok meg mind vézna, stréberek, ja meg szemüvegesek. Persze. Komolyan akkor legyen már inkább Alfa-hím, az legalább egyértelmű. Ez meg akkor legyen van aki rossz fiúnak hiszi magát van aki jó, és van aki leszarja. Az egyik srác meg, egyáltalán nem logót össze-vissza, nem bulizta agyon magát, mégis sok csaja volt már, meg sok barátja. A bátorság meg akkor ezek szerint rossz fiús kiváltság?
Ha az élethelyzet úgy hozza, szerintem egy kedves srác is elég bátor tud lenni, hogy segítsen a barátnőjén vagy tudom is én kin. Bár kitudja, lehet ha veszélyes helyre megyek direkt ügyelek rá, hogy a zselés hajú nagy szájú cool csávót vigyem magammal, véletlenül se a tapasztaltabb, külsőre talán előnytelenebb embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!