Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, alacsony fiúk! Nektek hogyan sikerült barátnőt szereznetek? Vékony, alacsony fiúként van egyáltalán esélyem barátnőre vagy tele kell zabálnom magam és állatra kigyúrnom, hogy kelljek végre egy szép lánynak is egyáltalán? 22/F
ma 23:45
Persze 184cm magassággal még jó, hogy imádnak. -.-"
Tény, ha magas vagy, akkor nyert ügyed van.
Olvastam pár ilyen lehangoló cikket.
Alacsony pasik beszopták, vagyis én is. :/
156 centis lányként, nekem nem volt gondom ezzel a magassággal, és biztos, hogy vannak még hozzám hasonló leányzók =)
21/l
Hát 170 cm az nem valami sok , ha még nőnél valahogy 4-5 cmt akkor már nem lenne probléma. Vannak egyébként tök hatásos nyújtó gyakorlatok amik még 20-30 évesen is dobnak 1-2 cm-t meg hülyén hangzik de ha sokat meditálsz rajta akkor is nőhetsz :D Régen Németországba laktam ott élt egy harcművész ismerősöm aki pár hónap alatt nőtt egy csomót mert kellett neki valami nemtom mihez , bár akkor még kicsi voltam de tök vicces volt ,hogy csak úgy megnőtt :D Ő viszont tényleg komolyan vette az ilyesmit és meditált vagy nem is tudom . Szóval nem lehetetlen amúgy ez sem, akár menj el agykontrollra az is valami hasonló. Ha meg nevetségesnek találod az ilyesmit akkor maradj csak pici vagy adass be magadnak injekciókat hátha a 8 karod mellett még 5 centivel hoszabb is lesz a lábad.
Egy magas lány.
"Vannak egyébként tök hatásos nyújtó gyakorlatok amik még 20-30 évesen is dobnak 1-2 cm-t meg hülyén hangzik de ha sokat meditálsz rajta akkor is nőhetsz"
Biológiai képtelenség. Az ember a huszas éveinek elejéig nő, utána a további növekedés lehetetlen, mert elcsontosodik az epiphysis porckorong, ami a csövescsontok növekedéséért felelős.
Egy medikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!