Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt más is, akinek hatalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt más is, akinek hatalmas szeretethiánya van és tudná nagyon szeretni a párját, ha lenne, de nincs sajnos. Ti hogyan élitek meg a mindennapi hiányát egy barátnőnek/barátnak? 22/F

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy hiába próbálom elterelni a gondolataimat a társ hiányáról nem megy.

Ha kimegyek az utcára is sok ölelkező, csókolózó párt látok és akkor is érzem, hogy de jó lenne nekem is valakit ölelni, csókolni.

Ha itthon vagyok akkor is folyton eszembe jut és egyrészt dühös vagyok a világra, amiért mindenkinek összejön csak nekem nem, másrészt totál elérzékenyülök. Amúgy is mindig érzelmes fiú voltam. Nagy hátrány tudom és sokan le is homároznának ha ezt kimutatnám, ezért inkább pókerarcot vágok a hétköznapi életben.

Sokan azt hihetik emiatt, hogy nekem tök jó egyedül, mert én egy hideg, érzéketlen gép vagyok.

Időnként könnyezek pár érzelmes filmen vagy zenén, miközben végig gondolom, hogy mindenkinek van párja csak épp én nem kellek senkinek sem, pedig egy ölelésnek is úgy tudnék örülni.

Sokszor voltam már szerelmes, de senki sem viszonozta vagy jelezte, hogy van esélyem, így nem is mertem sosem kezdeményezni.

A neten való ismerkedés sem jött be, nem is szeretem ezt, mert általában az ország másik végében lévő lányokat fogom ki. Amúgy is az élő ismerkedés híve vagyok. De pia nélkül erre sem lettem volna képes.

2012. jan. 8. 20:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Igen, de amúgy azért mindennek két oldala van. Ergo, oké hogy nekem baromi rossz de sajnos ettől még nem leszek automatikusan egy tökéletes társ aki képes agyon szeretni a másikat.

Pontosabban, őszintén fogalmam sincs mit csinálnák ha lenne egy párom, de mondjuk én szerintem már nagyon durván eltávolodtam, vagy inkább bezárkóztam érzelmileg. Szóval amit beszélgetek az is olyan, mintha csak mondanám az éterbe meg mert Azt kell, de nem vagyok őszinte. Meg ilyen small talk nem megy például, veszek egy fagyit és közben eldumálok akármiről a fagyissal.

Dee legalább bunkó se vagyok, ha mondanak valamit mondok valami diplomatikus választ azt ennyi. Gondolom hogy mások is érzik ezt, aztán esetleg próbálnak beszélni, de hát mit csináljak.. egyszerűen nincs mondani való, teljesen ellepte a fejem ez a magány meg egyéb negatív dolgok. Ezt meg nem igazán jöttem rá, hogy tudnám tálalni csak úgy.

Amúgy valahogy próbáld meg jobban kifejezni az érzéseid, akkor valószínűbb hogy találsz valakit. Vaaagy teee isss éljj fantáziia világban :O, azzz nagyon jóó. :3 , na de tényleg rajzoljál vagy mit tudom én, akármi. Vagy ha vannak haverjaid menj bulizni, aztán igyál mint mondtad.

2012. jan. 8. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
szilvás buktát mert azt szeretem:DDD amugy menyire érdekes h menyi érzö szivü férfi van és a csajok ezt irják facera h ilyen f"sz olyan f"sz emilyen cs"cska igynemtud érezni ugynemtud érezni..
2012. jan. 8. 20:51
 13/20 anonim ***** válasza:

Mért ezen nincs is semmi meglepő. Valószínű, hogy az ilyeneket pl nem rólam írják. Egyébként is szerintem, ha lenne párja mondjuk neki, lehet ő is megváltozna, előbb-utóbb, az hogy most olyan amilyen azt pont hogy a magány, düh, stb is befolyásolja.

Akinek meg jobban alakult, az ezt természetesnek érzi, és nem kell törnie magát, hogy törődik a másikkal vagy bármi, vagy pedig alapból leszarja.

2012. jan. 8. 20:58
 14/20 A kérdező kommentje:

ma 20:58

ismerek is olyan fiút, aki le sem sz@rja a barátnőjét, nem is fejezi ki,hogy szeretné a lányt és a lány már sírt is miattat, de mégis inkább vele marad ahelyett, hogy keresne egy normális fiút, aki szeretné és megbecsülné

2012. jan. 8. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:

Hogyan élem meg? Egyre genyóbb/tuskóbb/bunkóbb vagyok mindenkivel, utálom az egész világot. Lassan az empátia utolsó szikrája is kialszik bennem. Még azokat is elmarom magam mellől akik egy kicsit is szerettek.

32 vagyok, de már majdnem tök egyedül. Addig változtass, amíg tudsz, mert ahol én járok, onnan már nincs visszaút.

2012. jan. 8. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Jajj, egy újabb lúzer..
2012. jan. 10. 19:15
 17/20 anonim ***** válasza:
22 évesen nekem sem volt csajom, nagyon szerettem volna valakit, aztán több csajjal is összejöttem és rájöttem, hogy egy csomóval nem is illek össze, nem mindegyik szerethető és nem mindegyik érdemli meg, hogy komolyan vedd. Azóta, hogy megszereztem ezt a tapasztalatot már másképp látom a dolgokat, magányosnak se érzem magam (annyira).
2012. márc. 21. 13:28
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én egy 16 éves lány vagyok. Én úgy vagyok vele, hogy ha valakinek mellettem van a helye, találkozni fogunk. Néha tényleg rossz, amikor arra gondolok, hogy engem nem ölel senki... de majd lesz ez másképp is, hidd el! :)

Egyébként hol laksz?

2012. ápr. 3. 17:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Hát elég szar, de nekem sajna ez a sorsom:D Ezt is túlélem vhogy...

19/L

2012. ápr. 3. 17:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Én remekül hozzászoktam.

20/L

2012. ápr. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!