Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan mutatják ki, hogy becsülik a férfiakat?
A nők gyengébbeknek vannak beállítva már az ősidők óta, szerintem ezért kell átadni a helyedet, kinyitni az ajtót, stb.
Pasik napja meg azért nincs, mert minden nap a pasik napja, kivéve a nőnap, meg anyáknapja.:):P
2009. máj. 24. 15:18
Van olyan hely ahol a férfiak mennek előbb be az ajtón, hogy ha valami gáz van bent, nekik legyen bajuk ne a nőknek. És van olyan ország ahol a férfiak varrnak meg iylenek a nők pedig számunkra férfimunkát végeznek... Ez kultúrától függ.
2009. máj. 24. 15:21
Van férfinap (május 19) és apák napja (Magyarországon június harmadik vasárnapja). Egyébként nem tudom, hogy mire gondolsz az alatt, hogy kimutatni, hogy becsüljük meg a férfiakat. Vagyis hát én nem értem, hogy mit vársz el tőlünk nőktől. Én kedves vagyok az ellenkező nem tagjaival, ha udvariasak, azt mindig megköszönöm egy széles mosollyal. Párkapcsolataimban nem taposok a lelkükbe, nem bántom őket. Nem tudom mire gondolsz. Adj valami támpontot, hogy mit várnál el, és akkor megmondom, hogy én eleget teszek-e az elvárásaidnak. Jah és nekem soha nem mondták, hogy a fiúkkal kedvesnek kell lennem, de ezt nem is kell mondani, számomra egyértelmű, hogy kedves vagyok azon emberekkkel, akik nem ártanak nekem.
2009. máj. 24. 15:22
:) Május 19 :))))) ez király!
2009. máj. 24. 15:28
megengedjük nekik, hogy ajándékokat vegyenek nekünk, hogy hazakísérjenek mozi után, hogy virágot hozzanak nekünk, felvesszük a nevüket amikor összeházasodunk, gyereket szülünk nekik, takarítjuk az otthonukat, mossuk a ruhájukat, finom vacsorával várjuk haza munka után (holott mi is lehúztunk 8 órát a munkahelyünkön, utána hazahoztuk a gyereket a suliból vagy az oviból), meghallgatjuk a munkahelyi problémáit, és bármennyire is fáradtak vagyunk a sok meló és gyereknevelés után este még kívánatosan melléjük bújunk az ágyba és ha éppen nem úgy tudott teljesíteni hogy nekünk is jó legyen, akkor sem bántjuk meg vele, soroljam még?
2009. máj. 24. 15:33
ja, és természetesen odaadóan ápoljuk őket ha éppen egy náthától haldokolnak.... és még akkor is eléjük tesszük a vacsit ha éppen mi vagyunk betegek...
2009. máj. 24. 15:35
7/9 A kérdező kommentje:
Belátom, igazatok van. :)
Mentségemre szolgáljon, hogy én még fiatal vagyok és nem éltem meg ilyen törődést.
De egyébként meg valahol jogos a kérdés.
Csakhát tudod mi a baj? Nekem az a tapasztalatom, hogy a pasik jó nagy része pont az olyan nők után kepeszt akik le se szarják a fejüket, lábtörlőnek használják, csak jól kihasználják aztán eldobják mint egy tépőzáras papírzsepit, és mindezt miért? Mert bennük van ez a marha nagy vadászösztön, amitől képtelenek megszabadulni.
Szóljál ha nem értesz egyet, de én tapasztalatból beszélek, 40 éves vagyok, szóval tudom mitől zörög a haraszt!
2009. máj. 24. 15:46
9/9 A kérdező kommentje:
De azok a nők meg miért használják ki őket??
Kapcsolódó kérdések: