Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindenkit csak a külső érdekel?
Mindig csak olyan kérdéseket írnak ki, hogy:
"Túl kicsi a farkam, sosem lesz barátnőm?"
Olyat bezzeg sosem láttam még, hogy "Nem tudok magamról 10 percig sem beszélni, mert annyira leépültem már a valóvilágtól, sosem lesz barátnőm?"
Vagy..."Kicsik a melleim, szerintetek mekkora implantátumot rakassak be apám pénzéből?"
Ahelyett, hogy: "Gyakorlatilag egy papucsállatka szintjén vagyok agyilag, szerintetek elsőtől vagy másodiktól kezdjem újra az általános iskolát?"
Nem értem. Ennyi kell az embereknek? Csöcs meg fäsz? Aztán lehessen posztolgatni faszbúkra, hogy de jó pasim/nőm van? Vagy mi? Senkit sem érdekel már a másik értelme, lelke?
Lusta vagyok az eddigi válaszokat és a te reagálásaidat elolvasgatni, szóval csak szimplán leírom a véleményem:
Nem lehet ezt így kijelenteni. Viszont az tény, hogy az emberekre az első benyomást a külsőddel, a megjelenéseddel teszed. Mindazonáltal, ha egy srácnak, van egy délceg, férfias kiállása, akkor nem kell Armani öltönyt viselnie.
Nyugodtan elmehet az ember túrabakancsban discoba, ha normálisan tud társalogni (mint ahogy én sem egyszer voltam így). Ja és egyébként nekem most nagyon gyönyörű barátnőm van.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!