Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenkit csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenkit csak a külső érdekel?

Figyelt kérdés

Mindig csak olyan kérdéseket írnak ki, hogy:

"Túl kicsi a farkam, sosem lesz barátnőm?"

Olyat bezzeg sosem láttam még, hogy "Nem tudok magamról 10 percig sem beszélni, mert annyira leépültem már a valóvilágtól, sosem lesz barátnőm?"

Vagy..."Kicsik a melleim, szerintetek mekkora implantátumot rakassak be apám pénzéből?"

Ahelyett, hogy: "Gyakorlatilag egy papucsállatka szintjén vagyok agyilag, szerintetek elsőtől vagy másodiktól kezdjem újra az általános iskolát?"

Nem értem. Ennyi kell az embereknek? Csöcs meg fäsz? Aztán lehessen posztolgatni faszbúkra, hogy de jó pasim/nőm van? Vagy mi? Senkit sem érdekel már a másik értelme, lelke?

2012. jan. 8. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10/10 Nagyon egyetértek, mert tényleg ez a szomorú valóság.
2012. jan. 8. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is egyetértek. Ezt nem lehet megváltoztatni. Most olyan világot, élünk, amiben az egyik fő szempont a külső. Gondold el mire neked lesz gyereked. Ha fiad lesz, akkor lehet izgulni, hogy műköcsög lesz-e, ha lányod meg akkor egyértelmű. Kivel, mikor, hányszor. Mert ez az egész fos amiben élünk csak rosszabb lesz. Az emberek többsége úgy viselkedik, mint az állatok. B*szik fűvel, fával, pláne az ilyen hugyos kislányok, többségére jellemző. Még a házijukat kéne irkálniuk, helyette azután érdeklődnek, hogyan kell f*szt szo*kodni. A kisgyerekek meg, hogy mekkora dákesz most a trendi, milyen formára borotválni. A tévéből ez jön át, nézz ki jól, rakd ki, amit ki kell, nem kell semmilyen iskola(pl: való világ), és egyből celeb vagy meg sztár, melózni nem kell, csak szórakozni járni. A kislány is naná, hogy az implantátum iránt érdeklődik, mert az egyből eredményt produkál. Mindenki csak szexisen akar kinézni, meg bombaformában akar lenni. Akkor miről beszélünk, hogy ez az értékrend ami.
2012. jan. 8. 21:10
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó, de nyilván itt a szülők is hibásak. Ha törődtek volna a gyerekekkel, és nem mutattak volna nekik rossz példát, akkor lett volna valami ami felülírja a média által mutatott életmodellt. Nekem ha lesz gyerekem, akkor vele fogok foglalkozni, és nem a TV-vel egy másik szobában, míg ő a cartoon networkot nézi, ami már gyerekkorában sekélyes elmebeteget csinál az emberből. Nyilván ha én csillagászatról fogok egy gyereknek beszélni, akkor azt látja majd példának, ahhoz alkalmazkodik, és nem a TVhez. Ilyen egyszerű. Csak sajnos rengeteg felelőtlen szülő van, arról meg nem is beszélve, hogy sokszor nem mindkét szülő akarja a gyereket, vagy egyik sem, csak becsúszik. Úgy meg nem fog kifejlődni egy egészséges személyiség, ha nincs meg a család modell egy gyermek előtt.
2012. jan. 9. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Lusta vagyok az eddigi válaszokat és a te reagálásaidat elolvasgatni, szóval csak szimplán leírom a véleményem:

Nem lehet ezt így kijelenteni. Viszont az tény, hogy az emberekre az első benyomást a külsőddel, a megjelenéseddel teszed. Mindazonáltal, ha egy srácnak, van egy délceg, férfias kiállása, akkor nem kell Armani öltönyt viselnie.

Nyugodtan elmehet az ember túrabakancsban discoba, ha normálisan tud társalogni (mint ahogy én sem egyszer voltam így). Ja és egyébként nekem most nagyon gyönyörű barátnőm van.

20/F

2012. jan. 9. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!