Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért ilyenek a barátnőim?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel egy ideje már kavarok.Amolyan mindenki kedvence,elég menő körökben mozog.Mióta vele vagyok,az összes barátnőm azzal jön,hogy pofára fog ejteni.De a jelek egyáltalán nem erre utalnak,nem olyan velem,mint a többi lánnyal,figyelmes,udvarias,tiszteletben tartja az ˝elveimet˝Az összes barátnőm elfordult tőlem.Kikészít ez az egész,mit csináljak?2012. jan. 7. 21:50
11/14 anonim válasza:
Tartom azt,amit az előbb is írtam:nem te tehetsz róla,hogy ők nem mernek változtatni,neked pedig sikerült.Ha jól tippelek,a nagy részüknek nincs barátja,igaz?
Különben a lányok sokkal szemetebbek tudnak lenni,mint a fiúk.
12/14 A kérdező kommentje:
Igen,elég elveszett lelkek.Az egyikőjüknek rosszul működő,fél éves párkapcsolata van,2 hét után lefeküdt a fiúval.Én nem bántottam őt ezért,és most is,hogy szenved,kitartottam mellette.Rosszul esik,mert r*bancoz a hátam mögött.A másikuk meg érzelmi analfabéta.Elhatározta,hogy a fiúk hülyék.
2012. jan. 7. 23:25
13/14 anonim válasza:
Hagyd ott az ilyen "barátokat"..elég rossz érzés lehet az ilyen. :S
14/14 anonim válasza:
Látod,a lelked mélyén te is tudod,hogy ők nem igazi barátok.Ne foglalkozz a véleményükkel.
Ha új barátokat akarsz találni,arra pedig ott vannak a hobbik,szakkörök,vagy a sport.A közös érdeklődés jó kezdetnek.Ha most kell véleményt mondanom rólad,elég normálisnak tűnsz,biztos találsz okosabb barátokat is ezeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!