Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire ciki, hogy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire ciki, hogy 17 éves lányként arról fantáziálok, h két pasival vagyok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Tegye már fel a kezét, aki soha nem gondolt olyanra, amit ha megvalósulhatna, akkor nem biztos, hogy megtenné!

Olyan álszent itt a társaság!

2012. jan. 7. 19:05
 12/25 anonim ***** válasza:
erről van szó
2012. jan. 7. 19:13
 13/25 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen lányokat oda kéne dobni egy csapat afrikai bevándorlónak, hogy megtapasztalhassák milyen is valóban a "gruppenszex". Ócskaság az ilyen nőstény...
2012. jan. 7. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
kislány jegyezd meg jól, amelyik pasi minél több nővel volt már, annál nagyobb király, viszont amelyik csaj minél több pasival volt, az annál nagyobb r.bi :)
2012. jan. 7. 19:15
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
de kis egyszerű a gondolkodásmódotok férfiak... annyira cukiiii
2012. jan. 7. 19:17
 16/25 anonim ***** válasza:
14%
Nekem megvan a véleményem arról a pasiról is aki ilyenbe belemegy...
2012. jan. 7. 19:19
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
nekem pedig arról a lányról, aki a két lány-egy pasi felállásba megy bele. egál.
2012. jan. 7. 19:30
 18/25 anonim ***** válasza:
3%

anyi az egész, hogy egy perverz dög vagy,és előbb utóbb megteszed, akkor már ribi is leszel.nekem mindegy, hiszen nem ismerjük egymást,de biztos nem járnék egy olyan csajjal, aki ilyeneket szeretne tenni.a kérdésre válasz:normális lánynál nincs ilyen,ribi:nem ciki,mert náluk ez megszokott

mellesleg ilyenekből lesz a partiqrva, akit ketten nyomnak egyszerre a wc-ben

2012. jan. 7. 19:53
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Ciki akkor lenne, ha szétkűrtölnéd mindenkinek! (az oldal más). Amíg a fejedben tartod, addig nem az, arra gondolsz, amire akarsz, a gondolatod a tiéd, teljes mértékben!

De nekem sincs túl szép véleményem azokról, akik 2 f@sszal dugatják magukat egyszerre!!

2012. jan. 7. 20:18
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem ciki.
2012. jan. 7. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!