Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ciki, hogy 17 éves lányként arról fantáziálok, h két pasival vagyok?
Tegye már fel a kezét, aki soha nem gondolt olyanra, amit ha megvalósulhatna, akkor nem biztos, hogy megtenné!
Olyan álszent itt a társaság!
anyi az egész, hogy egy perverz dög vagy,és előbb utóbb megteszed, akkor már ribi is leszel.nekem mindegy, hiszen nem ismerjük egymást,de biztos nem járnék egy olyan csajjal, aki ilyeneket szeretne tenni.a kérdésre válasz:normális lánynál nincs ilyen,ribi:nem ciki,mert náluk ez megszokott
mellesleg ilyenekből lesz a partiqrva, akit ketten nyomnak egyszerre a wc-ben
Ciki akkor lenne, ha szétkűrtölnéd mindenkinek! (az oldal más). Amíg a fejedben tartod, addig nem az, arra gondolsz, amire akarsz, a gondolatod a tiéd, teljes mértékben!
De nekem sincs túl szép véleményem azokról, akik 2 f@sszal dugatják magukat egyszerre!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!