Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ciki ha mindig a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ciki ha mindig a fiú kezdeményezi a beszélgetést?

Figyelt kérdés
Igaz sokat elítélik a neten (főleg fb-on) történő ismerkedést, de ha egyelőre nincs más lehetőség, ez a kezdet, így alakult, akkor tényleg ciki egy idő után ha mindig a fiú kezdeményezi a beszélgetéseket? Olvastam valahol hogy az már nyomulásnak tűnik ha a lány ír. Most melyik a jobb??? Főleg olyan helyzetben ahol még nem beszélhetünk semmiféle kapcsolatról, csak szimpla ismerkedés!
2012. jan. 5. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
ja b*zmeg ><
2012. jan. 5. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze valahogy meg kell törni a jeget, de a folytonosság már zavaró. Abban az esetben ha 5 beszélgetésen túl vagytok és ő egyszer sem kezdeményezte a beszélgetést, akkor az halott ügy!
2012. jan. 5. 21:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Meg kell találni az arany középutat... azaz nyomulj rá, de azért tartsd meg a méltóságodat. Én se írok rá a csajokra, csak ha elhívom valahova őket, ha akarnak, majd ők keresnek.

Amúgy ha jól értem, te most egy ilyen szituban vagy?

2012. jan. 5. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:

jól érted :)

csak sajnos vannak egyéb "hátráltató tényezők" is, nem olyan egyszerű a dolog

2012. jan. 5. 21:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, írj privit... én is mesélhetnék :D
2012. jan. 5. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én nem cikinek mondanám. Ilyenkor egyszerűen hagyd a francba. Ha érdekli majd ír ő. Nálunk most van egy csajszi. Első nap egész nap dumáltunk, gondoltam oh, hát ez egész kellemes volt, aztán én próbálgattam dumálni vele, de rossz a hangulata vagy akármi.. persze valamennyit dumált.

De franc fog erőlködni, pont meséltem az idősebb pasinak, hogy jó akkor ennyi, ezt ketten is játszhatjuk, meglátjuk ki megye előbb a másikhoz, már én érzem magam kellemetlenül, hát urva nagy beszélgetés ha csak én megyek oda és kb magamban beszélek, olyan érzésem van mintha legalábbis zaklatnám. Ja a legjobb, hogy aztán persze ide jött, de válaszoltam azt ennyi.

Ciki, meg bűntudat? lol, miért? Neki is van szája, tud beszélni. Nem valami udvari bolond vagy hogy szórakoztasd.

2012. jan. 5. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!