Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok! Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiú vagyok! Szerintetek ciki, ha tudok és szeretek is sütni/főzni? Elsősorban korombeli lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 13:49
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Én is 14 éves fiú vagyok és én is imádok sütni főzni.Nekem nem volt számottevő a lányoknál:-)
2012. jan. 17. 20:50
 32/39 anonim ***** válasza:
nos..mivel én egyedül almáspitét és rántottát tudok igazán jól sütni, egyértelmű előnynek számít ha egy pasi ért az ilyesmihez..egyrészt mert van hobbija, másrészt mert így már 2 olyat tud amit én nem (az első állva pisilés :D), harmadrészt mert adott a közös program; tessék felkészíteni engem az egyetemi életre testileg-lelkileg-gasztromómiailag (:
2012. febr. 13. 19:53
 33/39 anonim ***** válasza:
ja, és 16/L (:
2012. febr. 13. 19:54
 34/39 anonim ***** válasza:
az :D én csak zacskós levest tudok főzni :D
2012. febr. 14. 21:10
 35/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, nekem is meg kéne tanulni, ma már kevés a főzni tudó csaj :/

Amúgy nekem 4.8-as átlagom van, mégis Egressybe megyek, ami úgye nem fazekas vagy ilyenek. Szóval ha valami érdekel, akkor nem csak az IQ-d határozza meg hogy mi lesz belőled.

2012. júl. 9. 02:02
 36/39 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki! Szerintem a legtöbb lánynak tetszik ha egy dfiú tud sütni, főzni.:) 13/L
2012. okt. 27. 14:21
 37/39 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki, inkább aranyos.Sokkal jobban bejön mint azok akik nem tudnak mit kezdeni magukkal, és folyton facebookon lógnak. Nem bánnám ha egy randin a srác főzne 14/L
2012. dec. 29. 21:44
 38/39 anonim ***** válasza:
Basszus a szakácstanoncnak nincs ekkora egója mint neked!
2014. jan. 14. 18:06
 39/39 anonim ***** válasza:
Hogy lenne már ciki?
2015. márc. 13. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!