Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélnétek egy 16 éves lányt ezért?
Figyelt kérdés
Smárolgatott fiúkkal (nem egy nap),így kb. két hetente mással,buliban. Egyikükkel sem feküdt le,csak csók.
Összesen 12 fiú..
szerintetek?
2012. jan. 6. 23:29
21/27 anonim válasza:
Tudom most még csak smárolsz, de később lesz több is nyugi. Csak előrevetítettem a jövőt. :-)
22/27 A kérdező kommentje:
Ne légy ebben olyan biztos..
És amúgy,előrevetíted a jövőt,igen? Érdekes,a saját barátommal nem bírtam lefeküdni..
Na,de haggyuk,úgyse hiszed el gondolom,nem várom a további kommentjeid..köszönöm!
2012. jan. 7. 15:05
23/27 anonim válasza:
"És amúgy,előrevetíted a jövőt,igen? Érdekes,a saját barátommal nem bírtam lefeküdni.. " Remélem látod, hogy azt írod, amit én is...
24/27 A kérdező kommentje:
rendben..legyen igazad ...
csak a kérdésre várom a másoktól a választ..tőled nem kérnék.:)
2012. jan. 7. 15:14
25/27 anonim válasza:
Mindenkinek a magánügye, de ha én megtudnám a kiszemeltemről, nem kéne.
26/27 anonim válasza:
és ez mire jó?jó,hogy ku**ának tartanak?
27/27 anonim válasza:
de minek írsz a kérdésben 3.személyben,hogyha a válaszoknál már felvállalod,hogy te voltál?:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!