Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélnétek egy 16 éves lányt ezért?
Smárolgatott fiúkkal (nem egy nap),így kb. két hetente mással,buliban. Egyikükkel sem feküdt le,csak csók.
Összesen 12 fiú..
szerintetek?
Hát, nem örülnék neki. Nem túl jó érzés olyan lányt fűzni, aki ilyeneket csinál. Olyan komolytalan lesz az egész. Én gürizem, megpróbálom lekötelezni, megismerni ő pedig ilyen könnyen kapható.. És nem is az lenne vele a bajom, hogy én nem kaptam a jóból, mert lehet kapnék én is. Hanem az, hogy nem kell érte semmit sem tenni, viszont én még is szeretnék, mert többet gondolok ennél.
Na ez a baj itt!
te vagy az Eszti?:)
egyik lány ismerősöm ugyan ezt csinálja:D minden bulin valakivel smárol de ettől egyáltalán nem ribanc...nincs ezzel semmi gond aki meg le ribancozz gondolj arra hogy azoknak sosem jön össze semmi és csak elkeseredettségükben írnak ilyeneket
Köszi a válaszokat!
Nem vagyok Eszti amúgy:) És nem is minden buliban smárolgattam..
Meg,ha egy fiú komolyabban érdekel amúgy,nem szoktam egyből smárolni vele..ha már kapcsolatra gondolok,akkor nálam azért meg kell dolgozni.
És akárki is hozta szóba a megerőszakolást,az elég hülyeség volt most..azért,ha hagynám,hogy simogassanak is stb.,és erőszakosabb a tag,megértem,de így?! ez csak csók.:/ Azért nem kell egyből ennyire durva dolgokra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!