Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már ilyen valakivel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már ilyen valakivel?

Figyelt kérdés
Kérdésem arra vonatkozna,hogy történt e már olyan valakivel,hogy szakításkor annyira megalázták,hogy lényegében nem a szakítás,hanem az a megalázás,amit kapott,az fájt,és mindez olyan mély sebet és mások felé való bizalmatlanságot vont maga után,hogy nem akar többé összejönni senkivel?
2012. jan. 6. 18:36
 1/7 nielindi ***** válasza:

nem volt ennyire durva.

maga a szakitás nem fájt, csak az, h megalázott. msn-en dobott, akkor irt, amikor én nem voltam a gépnél...

2012. jan. 6. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Velem nem, de ismerek egy csajt nála volt valami hasonló.
2012. jan. 6. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, egyszer, nem volt vmi kellemes.

1 hónapig tömény depresszióban kínlódtam, senkivel nem akartam semmit sem kezdeni. Se beszélni, se semmi.

További 2 hónapig pedig mindenkiben az esküdt ellenséget kerestem, aki ugyanezt akarja tenni velem, és nem hittem el, hogy engem valaki valaha is akarni vagy szeretni fog, mert úgy véltem, hogy engem csak átverni, megalázni, és bántani akarnak.

Nem volt vmi reális gondolkozás, de így éreztem, minden észérv és logika ellenére.

Egy idő után aztán elmúlt, mikor megismertem új embereket.

De nem sírom vissza.

20L

2012. jan. 6. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Az fájt, hogy gerinctelen, férfiatlan volt és nem állt elém soha. Illetve nem is mondta ki hogy vége, hanem hebegett-habogott és kinyögte tartsunk szünetet. Ezt mind msn-en. Azóta nem beszéltünk és lassan 1 éve!
2012. jan. 6. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen és utána elég sok embert visszautasítottam. Még olyat is aki elég szépen főnyeremény lenne.
2012. jan. 6. 19:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Igen,porig alázták,két ilyen nagyon csúnya eset volt.

Egyszer sms-ben szakítottak velem,az állt benne,hogy neki csak a testem és a szex kellett,felejtsem el Őt örökre,felejtsem el a számát,jah,és amúgy az egyik haverja járna velem.Mindezt úgy írta,hogy ültek együtt kb. 10 haverjával,és rajtam nevettek.Az egész kapcsolat egy baráti szórakozáson alapult,hogy gúnyt űzzenek belőlem.Utána nem vette fel,majd ki is kapcsolat a telefont,elérni sem lehetett.Sárba tiport teljesen.

A másik ilyen eset volt,hogy reggel még szeretlek,imádlak,hiányzol,este meg benyögte,hogy még előző este megismert valakit,akivel új kapcsolatba akar kezdeni.

A két esett között is voltak még finomságok,például fb-n chaten is dobtak már ki,és egyéb válogatott aljasságok.

Mindezek után nem csoda szerintem,hogy egy bizalmatlan, lelki sérült emberke vagyok.

2012. jan. 6. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
19:25 velem is volt olyan h az egyik barátom sms-ben szakított velem hasonló szöveggel hasonló helyzetben... Első szerelmem volt.. Utána gyakorlatilag egy kemény 2 hónapig hozzám se lehetett szolni... Folyton bőgtem depressziós voltam.. Meg volt olyan is h egy sráccal együtt voltam (ez az esetet után) egy évig. Végül kiderült h az egy évből félévig csalt..De a legrosszabb az az volt h mikor kérdőre vontam nem h sajnálta volna amit tett nem ő kiröhögött és vigyorgott rajtam...Utána közölte h igen tényleg van egy másik barátnője én megkérdeztem mióta és azt mondta h egy féléve..És még mindig vigyorgott... Kiderült h csak fogadásból volt velem... Másnap mikor bementem a suliba mindenki rajtam röhögött... Rettentően megalázott mindenki előtt... Szörnyen éreztem magam... Lejáratott ő és a haverjai is mindenki előtt.. Még gondolni is rossz ezekre..mert rámjön a sírógörcs..És még egy csomó ilyesi dolog történt de azok valamivel lightosabbak voltak..
2012. jan. 7. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!