Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már ilyen valakivel?
nem volt ennyire durva.
maga a szakitás nem fájt, csak az, h megalázott. msn-en dobott, akkor irt, amikor én nem voltam a gépnél...
Igen, egyszer, nem volt vmi kellemes.
1 hónapig tömény depresszióban kínlódtam, senkivel nem akartam semmit sem kezdeni. Se beszélni, se semmi.
További 2 hónapig pedig mindenkiben az esküdt ellenséget kerestem, aki ugyanezt akarja tenni velem, és nem hittem el, hogy engem valaki valaha is akarni vagy szeretni fog, mert úgy véltem, hogy engem csak átverni, megalázni, és bántani akarnak.
Nem volt vmi reális gondolkozás, de így éreztem, minden észérv és logika ellenére.
Egy idő után aztán elmúlt, mikor megismertem új embereket.
De nem sírom vissza.
20L
Igen,porig alázták,két ilyen nagyon csúnya eset volt.
Egyszer sms-ben szakítottak velem,az állt benne,hogy neki csak a testem és a szex kellett,felejtsem el Őt örökre,felejtsem el a számát,jah,és amúgy az egyik haverja járna velem.Mindezt úgy írta,hogy ültek együtt kb. 10 haverjával,és rajtam nevettek.Az egész kapcsolat egy baráti szórakozáson alapult,hogy gúnyt űzzenek belőlem.Utána nem vette fel,majd ki is kapcsolat a telefont,elérni sem lehetett.Sárba tiport teljesen.
A másik ilyen eset volt,hogy reggel még szeretlek,imádlak,hiányzol,este meg benyögte,hogy még előző este megismert valakit,akivel új kapcsolatba akar kezdeni.
A két esett között is voltak még finomságok,például fb-n chaten is dobtak már ki,és egyéb válogatott aljasságok.
Mindezek után nem csoda szerintem,hogy egy bizalmatlan, lelki sérült emberke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!