Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az egy pasinál, hogy ő csak olyannal tud
lefeküdni, akibe bele is tudna szeretni?
Figyelt kérdés
Ez azt jelenti, hogy hűséges alkat, aki nem fekszik össze fűvel, fával, csak mert a nő felajánlotta magát. VAGY csak válogatós?
Nem én ajánlottam fel magam, még mielőtt rákérdeztek. Olyan srácról van szó, aki tetszik, kezdeményezett nálam, de megtudtam egy csajtól, hogy felajánlotta feküdjenek le, de a srác elutasította.
Akármilyen jó nő azzal sem feküdne le ha nem szerelmes, szerintem így érti a dolgot, nem akkor meg egy álszent barom. :D
2012. jan. 6. 14:57
12/30 A kérdező kommentje:
Érdekesnek találom, hogy ha ezt mondta a csajnak, akkor bennem mit is keres? Nem vagyok cicababa, távol áll tőlem. Egy egyszerű , természetes lány vagyok.
Nekem meg azt mondta hogy jó a társaságomban lenni, beszélgetni velem, mert aranyos vagyok és őszinte, és szeretne még jobban megimserni. Akkor lehet hülyítés az egész, csak játszik velem.
2012. jan. 6. 14:59
13/30 anonim válasza:
Vagy te vagy a kivétel és tetszel neki.
2012. jan. 6. 15:00
14/30 A kérdező kommentje:
Tudod mindezt, ha összevetem azzal, hogy első nap kiszúrt magának, amikor meglátott és oda is jött hozzám. Na akkor már elgondolkodtató az a komolyság, amit mutatni próbál. Próbálta nekem a jó gyereket adni, hogy őt a szülei hogy nevelték stb. Csak ezek után ki hiszi el. :(
2012. jan. 6. 15:03
15/30 WhiteLabel válasza:
Ezzel mi a gondod kedves kérdező?
Nem értelek de kajak, lepattintotta a barátnődet mert egy dagad k*rva.
Nem hinném hogy az lenne a mérvadó amit neki mondott.
2012. jan. 6. 15:06
16/30 anonim válasza:
Kedves kérdező, most cseszed el, igen pont most. Fogod és túlkomplikálod a dolgot. Először is a srác nyílván el akarta utasítani a dagadt lányt, mert nem tudna beleszeretni a súlya miatt, a lány meg nyílván azt mondja neked, hogy a srác a cicababákra bukik, mert a lány szemében TE IS cicababa vagy, mert nem vagy 200 kilós bálna. Ebből a mondatból viszont te a büdös életben nem tudod meg, hogy a pasi hűséges típus e. Megjegyzem az egyéb megnyilvánulásaiból amit írtál, úgy tűnik igen. Továbbá a másik hülyítése elsősorban a nők szokása, egy férfi nem hülyít, hanem a könnyen kapható lányokat megdugja, majd eldobja. Szóval ennyiben tudtam neked összegezni férfiként a helyzetet. Én azt mondom, hogy vágj bele, és két hét alatt úgyis kiderül, hogy mennyit ér a srác.
2012. jan. 6. 15:08
17/30 A kérdező kommentje:
Mi a bajom? Amit a lány mondott róla. Hogy a cicababákra bukik. Ahogy mondta, mintha egy nőcsápász lenne, aki minden szép nőt lefektet. Ez bánt.
2012. jan. 6. 15:09
18/30 anonim válasza:
vadgesztenye én érzelmes típus vagyok és minden nő akivel összehozott a sors, csak kihasználta a nagy szívemet és érzéseimet. Ha gondolod, hogy te jobban tudnál értékelni, csak írj. :)
2012. jan. 6. 15:10
19/30 anonim válasza:
És te hiszel egy lepattintott tehén véleményének, aki talán azt is tudja, hogy a srácnak te kellesz? Anyukám a srác miattad pattintotta le a csajt! A csaj most utál téged, és azt akarja, hogy még véletlenül se jöjjön össze a kapcsolatotok, mert így mindkettőtökkel kiszúr!
2012. jan. 6. 15:11
20/30 anonim válasza:
Kérdező, ne akarj abból következtetni hogy mit mondott egy olyan barátnődnek aki nem tetszik neki...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!