Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az egy pasinál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az egy pasinál, hogy ő csak olyannal tud lefeküdni, akibe bele is tudna szeretni?

Figyelt kérdés

Ez azt jelenti, hogy hűséges alkat, aki nem fekszik össze fűvel, fával, csak mert a nő felajánlotta magát. VAGY csak válogatós?

Nem én ajánlottam fel magam, még mielőtt rákérdeztek. Olyan srácról van szó, aki tetszik, kezdeményezett nálam, de megtudtam egy csajtól, hogy felajánlotta feküdjenek le, de a srác elutasította.

2012. jan. 6. 14:50
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
17%
99%, hogy impotens a srác.
2012. jan. 6. 14:51
 2/30 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy egy értelmes pasi, aki nem csak a pinat látja a nőkben. Valószínüleg igen, hűséges mert nem fog félrekúrni az első jötmenttel, érzelmes tipus. Rosszul nem járhatsz vele.
2012. jan. 6. 14:52
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
nem akar olyannal szexelni akibe nem szerelmes...és szerintem ilyen létezik csak ritka, de jó dolog :)
2012. jan. 6. 14:53
 4/30 A kérdező kommentje:

A csaj nagyon kövér és csúnya. Komolyan.

Dehogy impotens....:) Most komolyan.

5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy prűd liba, de szerintem ez tök normális
 6/30 A kérdező kommentje:

De én attól tartok, hogy ez csak az adott nőnek szól. Nem lehet?

Tegnap beszéltem a csajjal, és elmondta, hogy a srácnak a cicababák jönnek be. Én nem értem, mit akar tőlem akkor, én nem vagyok az.

2012. jan. 6. 14:54
 7/30 anonim ***** válasza:
ne jössz be neki :/az azt jelenti h nem nem akar veled le*eküdni,mert csak olyannal tud le*eküdni akibe bele is tudna szeretni,de hagyd a p*csába,nem kell nenked ilyen fiú
 8/30 anonim ***** válasza:

Ez egy jól megfogalmazott "bocs de nem jössz be" kb. A barátnőd feltehetően nem jött be neki ennyi.

Mi férfiak sem megyünk el minden jött ment csajjal érted, csak azért mert felajánlod.

9/30 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy van még rendes érzelmekre valamit is adó férfi. :) Csak futnék össze egyel. :)

20/N

2012. jan. 6. 14:55
 10/30 A kérdező kommentje:

Arra akarok kitérni, hogy magyarul csak vele nem, mert nem jön be neki, vagy alapvetően sem tenné meg? Ha egy jó nő ajánlaná fel magát, azzal meg pikkpakk lefeküdne?

És engem ez zavar, de nagyon. Cicababa kedvelő.... jesszus, mit is keresek én ilyen ember társaságában akkor?

Lelépne az első cicussal. Én azt hittem, szolid, rendes srác, annak is mondta magát és most megdől az elmélet. :(

2012. jan. 6. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!