Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dohányzó fiú miért mondja azt, hogy a félelemmel meg az idegeskedéssel nem kell semmit se kezdeni?
Shevy:
Igen, azt üzeni, hogy bele fogsz halni.
ma 12:24
tudtam ,hogy valaki leüti a labdát de én nem pont erre céloztam :)
Tudom, hogy mire céloztál.
Az viszont tény, hogy (azt hiszem) az 50-60-as években, amikor rájöttek, hogy a cigizés rákot okoz, a reklámszakértők kétségbe estek, vajon ezután hogy "etethetnék meg" az emberekkel a különböző márkákat.
Ugye a halj meg velünk szlogen nem túl biztató. Erre kitalálták, hogy elterelik a figyelmet. "Szárított termék." - Tanulság: a mai napig milliók mérgezik magukat, még ha nem is érdekli őket.
A passzív dohányzásról pedig ne is beszéljünk.
Ős idők óta dohányoznak.
Az más kérdés hogy a cigi egy primitív módja, ezért szivarozok, esetleg vizipipa, vagy egy kis miegymás.
Nem hinném hogy károsabb mint a mekis kaja, meg a +50kg túlsúly.
Igaz nagyon rég dohányoznak, de Amerika felfedezéséig az európaiak még csak nem is hallottak róla.
A túlzott nikotin pedig egy nagyon erős nyugtató, amivel a legagresszívebb idegbetegeket nyugtatják a diliházakban. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Szívja nyugodtan azt a szart, de azért a környezétében élőket ne mérgezze már meg, hiszen a passzív dohányzás miatt is ugyanannyian, ha nem többen hallanak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!