Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy dohányzó fiú miért mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy dohányzó fiú miért mondja azt, hogy a félelemmel meg az idegeskedéssel nem kell semmit se kezdeni?

Figyelt kérdés
Ennek nem látom értelmét,amit mondott!!! Hiszen dohányzik,drogozik,hogy csökkentse a feszültségét.
2012. jan. 6. 12:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A dohányzást valóban van, aki a feszültség miatt kezdi el, de közel sem biztos, hogy az illető azért dohányzik, mert ő stresszes és feszült.
2012. jan. 6. 12:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Azért, mert meg akarja magyarázni valahogy, hogy nem bír illetve nem akar leszokni, és ez kézenfekvő magyarázatnak tűnik. (Bár nekem egyúttal paranoidnak is)
2012. jan. 6. 12:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd légy szíves,hogy mitől paranoid?
2012. jan. 6. 12:10
 4/13 anonim ***** válasza:
70%
én dohányzó ember vagyok, de én nem azért szívom hogy levezessem a nemlétező idegességemet. Egyszerűen csak jól esik elnyújtózni egy hintaszékben és beburkolózni a füstbe, mely annyi alakzatot és üzenetet hordoz magában. :)
2012. jan. 6. 12:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Shevy:

Igen, azt üzeni, hogy bele fogsz halni.

2012. jan. 6. 12:24
 6/13 anonim ***** válasza:

ma 12:24

tudtam ,hogy valaki leüti a labdát de én nem pont erre céloztam :)

2012. jan. 6. 12:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy mire céloztál.

Az viszont tény, hogy (azt hiszem) az 50-60-as években, amikor rájöttek, hogy a cigizés rákot okoz, a reklámszakértők kétségbe estek, vajon ezután hogy "etethetnék meg" az emberekkel a különböző márkákat.

Ugye a halj meg velünk szlogen nem túl biztató. Erre kitalálták, hogy elterelik a figyelmet. "Szárított termék." - Tanulság: a mai napig milliók mérgezik magukat, még ha nem is érdekli őket.

A passzív dohányzásról pedig ne is beszéljünk.

2012. jan. 6. 12:44
 8/13 WhiteLabel ***** válasza:

Ős idők óta dohányoznak.

Az más kérdés hogy a cigi egy primitív módja, ezért szivarozok, esetleg vizipipa, vagy egy kis miegymás.

Nem hinném hogy károsabb mint a mekis kaja, meg a +50kg túlsúly.

2012. jan. 6. 12:48
 9/13 anonim ***** válasza:

Igaz nagyon rég dohányoznak, de Amerika felfedezéséig az európaiak még csak nem is hallottak róla.

A túlzott nikotin pedig egy nagyon erős nyugtató, amivel a legagresszívebb idegbetegeket nyugtatják a diliházakban. Én úgy vagyok vele, hogy mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja. Szívja nyugodtan azt a szart, de azért a környezétében élőket ne mérgezze már meg, hiszen a passzív dohányzás miatt is ugyanannyian, ha nem többen hallanak meg.

2012. jan. 6. 13:11
 10/13 A kérdező kommentje:
??? HAHÓ a kérdéshez is írjatok választ!
2012. jan. 7. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!