Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem túl magam ezen? A srácnak barátnője van.
Az egyik osztálytársammal ebben az évben szinte legjobb barátok lettünk,a suli után is együtt voltunk mindig.
Pár hete viszont egyre kevesebbet beszélünk,szinte csak a suliban...
Ma pedig megláttam facebookon,hogy kapcsolatban van a város egyik legnagyobb ribijével (igazából azt írta ki a face,hogy 'x mostantól y házastársa').
Teljesen kikészültem,csak sírok egész este.
Nem gyakran szeretek bele valakibe,de ha igen,akkor azt nehezen tudom elfelejteni.
Mit csináljak,hogy ne érezzem ilyen furcsán magam?
Mit csináljak,hogy elfelejtsem az egészet?
Ez az általánosból az utolsó év,de jövőre ugyanabba a gimibe fogunk járni,ugyanarra a tagozatra :S
L14
De igazából nem is tudom,hogy miért gondoltam,hogy lehet köztünk bármi a barátságon kívül,hiszen Ő a menők közé tartozik,én pedig nem.Viszont amióta velem jóban volt,nem volt barátnője,pedig szinte minden hónapban volt egy új csaja és úgy éreztem,hogy talán Ő is érez valamit és emiatt.
Most teljesen úgy érzem magam,mintha kihasznált volna,pedig tudom,hogy nem :S
7 nap alatt legjobb barátoknak lenni kicsit merész... viccet félretéve hasonló helyzetben vagyok csak én fiú vagyok... Előző év elején megismertük egymást, minden nap beszéltünk és szinte minden nap iskola után csináltunk valamit együtt. Belé szerettem majd ő összejött valakivel(azért írom ezt le hogy lásd az egészet egy fiú szemszögéből, ettől függetlenül nem mindenki úgy gondolkozik meg cselekszik mint én szóval lehetnek eltérések.) De amúgy szerintem nem feltétlen kell elkeseredned a 14 évesen kezdődő kapcsolatok általában nem tartanak túl sokáig, főleg hogy egy ribanccal jött össze. Én szerintem a fiúk oldaláról nem nagyon van fiú lány barátság egy bizonyos szint felett(mindennapi beszéd iskola utáni együttlét) szóval szinte biztos vagyok benne hogy bejössz neki és talán többet is eltudna képzelni csak valószínűleg mert bepróbálkozni nehogy elbasszon mindent vagy ha saját helyzetemet nézem lehet beléd szeretett és így akar elfelejteni. Persze benne van, hogy ő nem olyan mint én és tényleg csak barát voltál neki, nem akarok neked ezzel hamis reményeket adni. Azt hogy mit csinálj abban nem nagyon tudok hirtelen segítséget adni mert ez függ attól, hogy szeretnél vele még kapcsolatban maradni vagy hagyni akarod az egészet a pcsába. Ha szeretnél az azért rossz mert így még inkább nem fogsz kiszeretni belőle viszont amikor vele beszélsz illetve vele vagy akkor legalább jól érzed magad, ha elakarod felejteni akkor meg nagyon sz*r lesz és nagyon magányos leszel viszont előbb tudsz kiszállni az egészből. És igazából tudom hogy ez egy így nagyon kiábrándító de szerintem fogadd el valamilyen szinten hogy ő nem lehet a tied, fogadd el hogy barátnője van viszont tartsad vele a kapcsolatot és nagyon fontos hogy próbálj meg mást keresni kapcsolatra, járj bulizni ismerkedj fiúkkal táncolj velük stb. hidd el hogy kicsit legalább pár napig jobban fogod magad érezni. Vele meg maradj jóban és hagyd a dolgokat folyni, hátha a jövőben lehet vele valami. bocsánat, hogy kicsit hosszú lett :)
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!