Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressem meg?
Figyelt kérdés
A nyáron kórházban voltam és ott volt egy orvos féleségű fiatal helyes és nagyon rendes srác. Amíg bent voltam addig nagyon aranyos volt velem de aztán ki engedtek de azóta még egyszer voltam ott és akkor is találkoztunk és akkor is még mindig emlékezett rám több mint fél év után és nekem azóta is nagyon tetszik. Facebook-on nem találom. Hogy és hol keressem meg?2012. jan. 5. 18:38
1/8 anonim válasza:
mondjuk...töresd el a lábad xD
lesz okod visszamenni xD
2/8 anonim válasza:
Menj vissza a kórházba... Ehhez kell ám csak ész.
3/8 anonim válasza:
tudod te mennyit keresnek a rezidensek?
4/8 anonim válasza:
Inkább ép lábbal sétálj vissza a kórházba és keresd meg.
Kérd meg, hogy nézze meg, nem újult e ki a betegséged újra.
5/8 anonim válasza:
Melyik korház?
sok korháznak van honlapja.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. jan. 6. 13:03
7/8 anonim válasza:
kórház honlapján az osztályon levő orvosok neveit üsd be a google-ba és a facebook-ra, valahol csak előkerül róla egy fénykép és akkor már be is azonosítottad :-)
Azt is megteheted, hogy felhívod az osztály nővérszobáját és körülírod, hogy azt a fiatal orvost keresed, mert meg szeretnéd köszönni, hogy segített (neked vagy családtagodnak, mondd ami tetszik), de nem tudod a nevét.
Jó esetben minden további nélkül megadják a nevét.
8/8 A kérdező kommentje:
rendben van köszönöm :)
2012. jan. 7. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!