Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg minden pasi megunja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden pasi megunja szexuálisan egy idő után a barátnőjét és más felé kezd keresgélni?

Figyelt kérdés
Többtől ezt hallottam és nagyon elkeseredtem. Meg ezek a rémtörténetek az oldalon, hogy egyre kevesebb szex mert már nem is izgul fel rá stb. PASIK!! Tényleg így van? Vagy tudtok vonzódni sok-sok éven át a szeretett nőhöz? Őszinte véleményeket szeretnék.
2012. jan. 5. 17:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 17:39

Így bele se kezdj egy kapcsolatba..

2012. jan. 5. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor össze se gyere vele, mert egyszer lehet vége lesz... Már bocsánat de mennyi buta van itt:D Ne egyél akkor, mert úgyis éhes leszel..ez kb ilyen!
2012. jan. 5. 17:47
 13/18 anonim ***** válasza:
Én több év után is ugyanúgy kívánom. 23/F
2012. jan. 5. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
51%

Na most lányok. A vonzódást és a szexualitást el lehet választani egymástól.

Olyan nincs, hogy nem izgul fel rá a pasi, olyan viszont van, hogy mással is akarja.

Épp hajnalban olvastam itt egy kérdést, ahol pont erről vitáztak a srácok. Hogy bizony a félredugás, hát alapnak nem mondható, de előbb utóbb bekövetkezik.

Amellett, hogy a barátnőjüket szeretik és beledöglenének ha elveszítenék. És tényleg szeretik. Tudom abszurd, de így van.

Biztos százfelől hallottátok már, hogy a férfiaknak nem kell érzelem a szexhez. A "nem kell" nem azt jelenti, hogy nincs érzelem bennünk, hanem azt jelenti, hogy anélkül is ugyanúgy élvezzük (na jó talán nem ugyanúgy).

Az ember is ösztönlény. Attól hogy intelligensek vagyunk, a természet erejének mi sem tudunk sokáig ellent mondani! Sőt aki megteszi, jó eséllyel lesz egy befordult, megroppant személyiség.

Példának felhozhatom a gyk-n vinnyogó huszonéves szűz fiúkat. Ők pontosan ennek a hatásnak vannak kitéve. Ellent mennek az ösztönöknek (akár szándékosan akár nem) és ez meg is látszik rajtuk. Nem viselkednek férfiakhoz méltóan. Mert megfosztották (mások, vagy saját maguk) a férfiasságuktól.

Rengetegen elítélik péládul a swinger klubba járó embereket. Pedig ők lesznek azok akik tényleg boldogok lesznek ilyen téren (szexuális téren).

Persze azért minden ember más. Isten ments, hogy megvádoljak bárkit, hogy márpedig megcsalta/csalja a párját... De hát az idősebb ismerőseim között ez bezony elég nagy százalékban előfordult.

Bár ez amiről most beszéltem főként 30év feletti jelenség. Alatta a srácok célzottan/tudatosan kúrnak össze vissza.

30 év felett a nők is vesztenek a vonzerőből ez még pluszban rá is játszik erre az egészre.

Amúgy én igazából szinte csak nők szájából hallottam ezen az oldalon azt amit te írsz: "Meg ezek a rémtörténetek az oldalon, hogy egyre kevesebb szex mert már nem is izgul fel rá"

Olyan történettel még nem találkoztam, hogy férfi írt volna ilyet. De lehet hogy csak véletlen...

A véleményem az általam olvasott, mások által megélt személyes történeteken illetve a környezetemben élő emberek történeteiből fakad.

Én magam is nehezen hiszem el, hogy képes lennék megcsalni a barátnőmet, de fogalmam sicns, hogy 10 év múlva hogy fogok gondolkozni.

21F

2012. jan. 5. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:

"A véleményem az általam olvasott, mások által megélt személyes történeteken illetve a környezetemben élő emberek történeteiből fakad."

Ez érezhető is."előbb vagy utóbb bekövetkezik":cáfolnám.Azért,mert a nagy átlag,vagy sokan félrelépnek,attól még ez nem lesz törvényszerű..

2012. jan. 5. 18:25
 16/18 A kérdező kommentje:
21F nagyon köszönöm a válaszodat és hogy így kifejtetted nekem!!!!!
2012. jan. 5. 18:27
 17/18 Blazer X ***** válasza:

Ez szerintem hülyeség!

Ez teljesen az illető személyiségétől függ, meg hogy mit tapasztalt gyerekkorában, ennyire egyszerű.

Szerintem hülyeség itt ijesztgetni az alakulóban lévő párkapcsolatokat, mert a végén tényleg beveszik, és akkor az egész életük olyan selejt lesz ahogy az meg van írva.

Meg jönnek itt evvel az "ösztönlény" dumával....jah... dugja fel magának az "ösztönét" aki csak a szerint bír élni, és igen én egy 21 éves szűz srác vagyok, de nincs gond a szexualitásommal, csak annyi, hogy keresem az igazit, és köszönöm én nem vagyok odadobni az erkölcsösségemet egy 1 éjszakás kalandért. Jó! Most le lehet hülyézni meg naivnak nevezni, hogy nem keféltem eddig még 8-9 csajjal, de nekem a jó neveltetésem előrébb van, mint az ösztöneim, és erre én büszke vagyok. Aki meg most sem akar hinni nekem, annak csak 1 szót mondanék: "Hűség"

2012. nov. 13. 00:15
 18/18 Blazer X ***** válasza:
*"fogom"-at akartam írni a "vagyok" helyére
2012. nov. 13. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!