Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden pasi megunja szexuálisan egy idő után a barátnőjét és más felé kezd keresgélni?
ma 17:39
Így bele se kezdj egy kapcsolatba..
Na most lányok. A vonzódást és a szexualitást el lehet választani egymástól.
Olyan nincs, hogy nem izgul fel rá a pasi, olyan viszont van, hogy mással is akarja.
Épp hajnalban olvastam itt egy kérdést, ahol pont erről vitáztak a srácok. Hogy bizony a félredugás, hát alapnak nem mondható, de előbb utóbb bekövetkezik.
Amellett, hogy a barátnőjüket szeretik és beledöglenének ha elveszítenék. És tényleg szeretik. Tudom abszurd, de így van.
Biztos százfelől hallottátok már, hogy a férfiaknak nem kell érzelem a szexhez. A "nem kell" nem azt jelenti, hogy nincs érzelem bennünk, hanem azt jelenti, hogy anélkül is ugyanúgy élvezzük (na jó talán nem ugyanúgy).
Az ember is ösztönlény. Attól hogy intelligensek vagyunk, a természet erejének mi sem tudunk sokáig ellent mondani! Sőt aki megteszi, jó eséllyel lesz egy befordult, megroppant személyiség.
Példának felhozhatom a gyk-n vinnyogó huszonéves szűz fiúkat. Ők pontosan ennek a hatásnak vannak kitéve. Ellent mennek az ösztönöknek (akár szándékosan akár nem) és ez meg is látszik rajtuk. Nem viselkednek férfiakhoz méltóan. Mert megfosztották (mások, vagy saját maguk) a férfiasságuktól.
Rengetegen elítélik péládul a swinger klubba járó embereket. Pedig ők lesznek azok akik tényleg boldogok lesznek ilyen téren (szexuális téren).
Persze azért minden ember más. Isten ments, hogy megvádoljak bárkit, hogy márpedig megcsalta/csalja a párját... De hát az idősebb ismerőseim között ez bezony elég nagy százalékban előfordult.
Bár ez amiről most beszéltem főként 30év feletti jelenség. Alatta a srácok célzottan/tudatosan kúrnak össze vissza.
30 év felett a nők is vesztenek a vonzerőből ez még pluszban rá is játszik erre az egészre.
Amúgy én igazából szinte csak nők szájából hallottam ezen az oldalon azt amit te írsz: "Meg ezek a rémtörténetek az oldalon, hogy egyre kevesebb szex mert már nem is izgul fel rá"
Olyan történettel még nem találkoztam, hogy férfi írt volna ilyet. De lehet hogy csak véletlen...
A véleményem az általam olvasott, mások által megélt személyes történeteken illetve a környezetemben élő emberek történeteiből fakad.
Én magam is nehezen hiszem el, hogy képes lennék megcsalni a barátnőmet, de fogalmam sicns, hogy 10 év múlva hogy fogok gondolkozni.
21F
"A véleményem az általam olvasott, mások által megélt személyes történeteken illetve a környezetemben élő emberek történeteiből fakad."
Ez érezhető is."előbb vagy utóbb bekövetkezik":cáfolnám.Azért,mert a nagy átlag,vagy sokan félrelépnek,attól még ez nem lesz törvényszerű..
Ez szerintem hülyeség!
Ez teljesen az illető személyiségétől függ, meg hogy mit tapasztalt gyerekkorában, ennyire egyszerű.
Szerintem hülyeség itt ijesztgetni az alakulóban lévő párkapcsolatokat, mert a végén tényleg beveszik, és akkor az egész életük olyan selejt lesz ahogy az meg van írva.
Meg jönnek itt evvel az "ösztönlény" dumával....jah... dugja fel magának az "ösztönét" aki csak a szerint bír élni, és igen én egy 21 éves szűz srác vagyok, de nincs gond a szexualitásommal, csak annyi, hogy keresem az igazit, és köszönöm én nem vagyok odadobni az erkölcsösségemet egy 1 éjszakás kalandért. Jó! Most le lehet hülyézni meg naivnak nevezni, hogy nem keféltem eddig még 8-9 csajjal, de nekem a jó neveltetésem előrébb van, mint az ösztöneim, és erre én büszke vagyok. Aki meg most sem akar hinni nekem, annak csak 1 szót mondanék: "Hűség"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!