Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden pasi megunja szexuálisan egy idő után a barátnőjét és más felé kezd keresgélni?
Figyelt kérdés
Többtől ezt hallottam és nagyon elkeseredtem. Meg ezek a rémtörténetek az oldalon, hogy egyre kevesebb szex mert már nem is izgul fel rá stb. PASIK!! Tényleg így van? Vagy tudtok vonzódni sok-sok éven át a szeretett nőhöz? Őszinte véleményeket szeretnék.2012. jan. 5. 17:10
3/18 anonim válasza:
ha mindig ugyan az van akkor igen meg lehet unni.
Ezért ha nagyon szeretik egymást akkor kell egy kis változtatás, hogy izgalmasabb legyen meg hogy ne legyen uncsi
4/18 anonim válasza:
De nemár!!! Most akk a leendö baratom,akit szeretek,annak majd engednem kell h mással is legyen,kül elhagy?hát az már majdnem olyan:'(
5/18 A kérdező kommentje:
jaj lányok én nem akartam senkit sem felzaklatni csak kicsit én is kétsébe estem
4 éve vagyunk együtt, mindig kíván, szóval nincs baj de mégis mivan ha..
2012. jan. 5. 17:23
6/18 .:Laci:. válasza:
a változatosság nem azt jelenit, hogy mással i kell le kell feküdnie, hanem azt, hogy a nők is aktivizálják magukat egy kicsit és ne csak feküdjenek mint egy darab bot, mert azt hamar meg lehet unni
7/18 anonim válasza:
Én azt sem tudom,miről beszéltek.Ez a meguntalak szöveg,csak ürügy.Más van a háttérben és erről mindketten tehetnek,ha idáig fajul a kapcsolatuk.
Én lehet rosszul vagyok programozva,de ha 8 év alatt nem "untam" meg,akkor feltételezem,hogy eztán sem fogom.Nincs is mit ezen tárgyalni,vagy mítoszokat gyártani.:)
8/18 anonim válasza:
Már miért feküdne egy nő úgy mint egy darab bot? Aki úgy fekszik az az elején is olyan lesz, aki meg nem az 4 év után sem lesz bot, kivéve ha már nem kívánja a párját, mert ugye van ilyen is...! Nem csak a férfiak unhatnak rá a párjukra. Kedves kérdező már 4 éve kíván a párod és szeret, miért kell ezen aggódnod, hogy lehet 5 év múlva megcsal mert megun??? Lehet te fogod megunni, fölösleges ilyeneken pörögni. A nagy többség igen is el fog gondolkozni másokon is, de nem kell megtennie!
9/18 anonim válasza:
Előbb vagy utóbb igen, semmi sem tart örökké. lehet hogy 1 év után az is lehet hogy 6, de szerintem minden kapcsolatnak vége lesz egyszer.
10/18 anonim válasza:
Most nagyon elszomorodtam:-( most fogunk összejönni,és ismerem magam.nem akarom majd elwesziteni:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!