Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha a lány kezdeményez?
Figyelt kérdés
Indoklást is kérek. A nyomulás határa nálatok hol van?2012. jan. 5. 16:11
11/15 A kérdező kommentje:
Budapest?
2012. jan. 14. 20:18
12/15 anonim válasza:
az 1. író válaszához hozzáfűznék valamit: ha a pasik manapság nem képesek leszólítani egy nőt, akkor szerintetek miért kezdek el a lányok kezdeményezni????
13/15 anonim válasza:
Én szeretem,am más országokban ez megszokott dolog hogy ha a csaj kezdeményez.
14/15 anonim válasza:
Mivel netten a csajok a válaszolnak, hirdetésere ujságokban ugyancsak nem válaszolnak, utcán barátságtalanok, buszón, metróba hidegek, távolságtartok, büszkék, buliba csak a menőknek adnak esélyt, érdeklődésüket nem mutatják ki, csak hülyéznek, ha nem nyomulsz rá...hmmm...hosszas gondolkozás után azt kell, hogy mondjam: Igen, szeretem ha egy lány kezdeményez, igen szeretném ha több lány kezdeményezne.Elég egy mosoly, egy barátságos tekintet, egy "Szia", bátrabb csajok még meg is dicsérik az embert, hogy milyen jól néz ki.Rohadtul nem zavar, miért zavarna...miért lenne k*rva ezért.Ami zavar, az az, amikor fennhordják a csajok az orrukat, lekezelőek, hidegek, hallgatagok, elrejtik érdeklődésüket de hát ez én vagyok, ez az én véleményem, nekem ilyen csaj kéne, másnak meg lehet az ellenkezője.
15/15 anonim válasza:
Ha nem igénytelen a csaj akkor elég jól esik, ha belsőleg is normális akkor simán összejönnék vele. Határ pedig ott van, mikor nem fogja fel, hogy nem jön be és tovább nyomul.
(társkereső hirdetésem látták :D)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!