Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyon nagyon tetszik nekem itt lakik az utcában látott már párszor de nem tudom hogy felvegyem-e facre mert sztem nem ismerne fel mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 14:13
1/13 anonim válasza:
Előbb csak legyél minimum köszönőviszonyban vele, aztán jelöld be.
2/13 Hipertroll válasza:
Kérjél kupidótól egy szívecskés töltényt, majd egy mesterlövész puskával lődd fejbe vele a csajt, utána ő fog bejelölni téged.
4/13 anonim válasza:
na jó de ő is szokott nézni?amúgy vedd fel nyugodtan biztos hogy felismer , még ha nm tetszel neki akkor is. Én minden nyomira emlékszem akik az utcában laknak és néha látom őket, hát még egy olyanra aki tetszik is..szal vedd fel
5/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat :)
2012. jan. 5. 18:47
6/13 A kérdező kommentje:
Hát igen csak még a köszönőviszonyt is el kéne kezdenem valahogy vagy csak simán köszönjek rá?:)
2012. jan. 5. 20:09
7/13 anonim válasza:
Persze! Miért olyan nehéz az? :)
8/13 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom csak lehet kicsit hülyének nézne vagy inkább furának :)
2012. jan. 5. 21:02
9/13 anonim válasza:
Hát ha elmész mellette, simán ráköszönhetsz, mint jó szomszéd. Az lenne a fura, ha nem köszönnél. :)
10/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem szomszédok vagyunk xD más tipp?:D
2012. jan. 5. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!