Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/18 anonim válasza:
Szivesen bemutatnám a szüleimnek. xD
13/18 anonim válasza:
nagyon élethű baba,hallottam róla,h nagyon drága is
most így abba gondoltam bele,h ha a pasimat meglátnám egy ilyen "nővel" akkor azt megcsalásnak fognám e fel....sztem igen,ez már túl élethű ahhoz :D
14/18 anonim válasza:
Guminő, alkohol mentes sör, nikotin és kátránymentes cigaretta, koffein mentes kávé, jónak jók csak valami hiányzik belőlük, ebből pl az élet, hogy lihegjen alattam, hogy együtt izzadjunk, óóó maradok az igazi nőknél!
15/18 anonim válasza:
ez egy műbaba,nem élő ember!Több millió forintba kerül egy ilyen...külföldön divat,hogy vmi brutál anyagból csinálnak ilyen szexbabákat,amik szinte totál olyanok tapintásra,mint a nők...
16/18 A kérdező kommentje:
Nem szinte,hanem tökugyanaz :) Nature Skin-ből készül,volt szerencsém már hozzáérni ilyen anyaghoz,egy az egyben mint az emberi bőr..durva cucc
2012. jan. 5. 13:54
17/18 jujubas válasza:
Hát tobb millió Forint... Kösz azért már egy évig annyi ku*vát dugok meg ammenyit csak akarok xDD
18/18 anonim válasza:
Így fog kihalni az emberisèg.A nőket még gumi fèrfi dugja majd?
Ès jön majd a sperma ,aminek olyan az íze a szaga, ès úgy lövel ki, de nem lesz senki terhes ....:D
Mivè fajul a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!