Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? :D 21/F
Annyi ilyet láttam, gondoltam felrakom magam :) Jó lenne részletes vélemény. Azt tudom, hogy nem ártana ha izmosabb lennék, azon kívül :D
Az őszinte véleményem (nem kedvességből és nem köcs*gségből, hanem én így gondolom): Szerintem aranyos vagy, jól néznél ki alapból. Helyes arcod van, a hajad is jó. Viszont ez a mosoly nem tudom, hogy erőltetett-e, de nagyon annak tűnik nekem, és ez nem tetszik...fog nélküli mosoly lehet jobban állna, nem?:) Nekem 4ből 1 képen tetszik csak ez a fogasmosoly. Az öltözködésed viszont borzalmas az utolsó képen. A 2.képen nagyon tetszik, de az utolsón díszbu*inak tűnsz...Valakinek biztos ez jön be, de az nem én vagyok.:) Szóval az összértékelés:
Haj: 10/10
Arc: 10/9
Test: 10/9
Öltözködés: attól függ, melyik képet nézzük:) utsó képen: 10/3, 2.képen: 10/9
Kisugárzás: 10/9
:) Én szívesen ismerkednék veled, ha nem lenne barátom.:D Remélem elég részletes volt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!