Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól nézek ki? :D 21/F
Figyelt kérdés
Annyi ilyet láttam, gondoltam felrakom magam :) Jó lenne részletes vélemény. Azt tudom, hogy nem ártana ha izmosabb lennék, azon kívül :D
2012. jan. 4. 22:57
12/205 anonim válasza:
az első képed alapján jó.
De az öltözködésed bennem erősen megkérdőjelezte a lányok iránti vonzalmadat. :)
22/L
13/205 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon jó: HAJ!! milyen hajat ajánlotok lányok? :)
miért idősebbnek vagy fiatalabbnak néztél? :)
2012. jan. 4. 23:05
14/205 A kérdező kommentje:
23:03-as aranyos vagy, köszönöm:)))
2012. jan. 4. 23:06
15/205 anonim válasza:
igaza van néhány embernek, jól nézel ki, de egy kicsit homokos a kinézeted, ha nem is teljes körszakálllal ahogy előttem irják de valami körszakálas erősebb borostával jól néznél ki, mert szép széles hozzá az állkapcsod :)
22/N
16/205 anonim válasza:
Átlagos fiúcska vagy, ezer meg másik ezer ugyanilyen arcú és vékony testű és öltözködésű mászkál az utcán. Ha szembejönnél rád sem néznék. Amúgy kezdj el gyúrni, mert cérnavékony vagy.
17/205 anonim válasza:
A széles állkapocs már rég nem divat kedves utolsó előtti kommentelő.
18/205 anonim válasza:
Hajjal nincs gond. Nem sok választás van. Vagy rövidebb és kész. Hülyeség.. Körszakáll és faszisabb stílus, az övvel az a gond, hogy vékony vagy, lábaid is, kijön a csípőd, mint egy homokóra, ez lányos, ha nincs vállad, legalább csípőd ne legyen. Ennyi!
19/205 anonim válasza:
Nagyon helyes vagy és van benned valami kis csalafintaság.
Szerethető az arcod, jó a hajad és nagyon szép szemed van, már ahol nem vámpíros, de még az is jól áll. :)
20/205 anonim válasza:
Hát fiatalabbnak néztelek, mint 21, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!