Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggodnom kéne hogy még nem csókolóztam?
neked fura hogy 16 évesen nem csókolóztam?
hát nekem az is csoda egy srác járni akar velem.
Nem fura 16 évesen,inkább 20 évesen...pölö én (nem,nem vagyok ronda stb,csak így alakult),és én is ebben a helyzetben vagyok most mint te =/ szinte teljesen ugyanez,és ez a félelmem nekem is, de ő meg 19 xDDDD szóval....nem nagyon akarom neki elmondani hogy ő lesz az első pasim, ha! összejövünk ténylegesen. (lég lesz a másik dologban elmondani hogy első....már ha eljutunk odáig >.<).
Szóval teljesen megértem az aggódáson,és bocsi hogy nem nagyon tudok segíteni =/
De szerintem te jobb helyzetben vagy mint én! Hisz 16 évesen talán annyira nem elvárható hogy legyen tapasztalatod! Szóval szerintem ne görcsölj ezen! Majd én görcsölök helyetted is x'DD
Szia!
Semmiképpen ne aggódj! Én is 16 évesen csókolóztam először, de annyira rettegtem, hogy béna leszek, hogy nem emlékszem semmire az első csókomból :) konkrétan kiesik az a pár perc, tudom, hogy megtörtént, de nem emlékszem rá :)
Állítólag béna is voltam, de másnap a 2. csókomnál, amikor megnyugodtam, akkor ösztönösen jól csináltam. Barátom csodálkozott is, viccből meg is kérdezte, hogy "hol gyakoroltam" XD Végül 3 évig voltunk együtt :)
Szóval szerintem semmiképpen se aggódj, ha fontos vagy neki, akkor nem fog számítani, hogyha béna vagy, majd tanítgat ;) De ha nem aggódod túl a dolgot, akkor ösztönösen jó leszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!