Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek magamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzek magamnak pasit? Fiúk? Lányok?

Figyelt kérdés

163 cm magas vagyok,barna hajú és csokibarna szemeim vannak, nincs nagy orrom. 8.-os lány és nagyon szeretnék egy pasit. Valami ötlet hogyan lehetne megoldanom ezt a problémámat?!

Lányok ti mit mondtok?

Fiúk nektek milyen lányok jönnek be, mi számít jónak?

Kort és nemet is írjatok! Köszönöm

2012. jan. 4. 19:45
1 2 3
 21/25 /Anita_'94/ ***** válasza:

Mehetsz akár Újpestre is, bár a lila szín elég búzás :D

Meg nálunk háromszor akkora a kínálat :)

2012. jan. 4. 21:22
 22/25 anonim ***** válasza:

szted perverz vagyok ha stírölöm néha a 8.osokat meg néhány .est is?:D F18

Egyébként az ártatlanabbak, kedvesebbek, max enyhén partizósak. Külsőre meg nincs nagy igény, csak legyen vmennyi mell (tök mind1 mennyi kb), kövér se legyen (max kicsit duci de én is 63kiló vagyok.. :)), arc meg ugye relatív hogy kinek mi tetszik, csak sugározza belőle azt hogy nem ő a társaság közepe, és az életvidámságot. Szemüveg pl előny mert én is az vagyok csak suliba lencsézek. kb ennyi jutott eszembe

F18

2012. jan. 4. 21:29
 23/25 anonim ***** válasza:

Jah, Anita jól írja, gyere Újpestre, a ződeknél kopasz állatok( nem mintha nálunk nem lennének), meg késelős cigánygyereket vannak, ráadásul előszeretettel ver fradista fradistát :D

Tehát jelen esetben a mennyiség a minőség rovására megy, a lila meg különben is királyi szín, a ződ pedig kísértetiesen hasonlít a takonyra :))

Am h megpróbáljak segíteni is....suli,utca(főleg nyáron).Ha jól nézel ki nem lesz nehéz "pasit" szerezned.Bnőid meg sokat is sokat tudnak segíteni.

18F

2012. jan. 4. 22:14
 24/25 anonim ***** válasza:
hol laksz? :)
2012. jan. 4. 22:51
 25/25 anonim ***** válasza:
Én meg egy lányt szeretnék már nagyon szeretgetni, puszilgatni, ölelgetni, de sajnos nem találok Debrecen környékit itt neten.
2012. jan. 23. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!