Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek magamnak pasit? Fiúk? Lányok?
163 cm magas vagyok,barna hajú és csokibarna szemeim vannak, nincs nagy orrom. 8.-os lány és nagyon szeretnék egy pasit. Valami ötlet hogyan lehetne megoldanom ezt a problémámat?!
Lányok ti mit mondtok?
Fiúk nektek milyen lányok jönnek be, mi számít jónak?
Kort és nemet is írjatok! Köszönöm
Az előttem szólóknak abban igazuk van hogy még korai ilyenen gondolkozni de csak hogy valaki komolyan is vegyen én válaszolok... 1. fontos dolog hogy ne légy p*csás. A külső nagyon fontos de ha bunkó vagy mindenkivel csak a helyes pasikkal nem akkor az nem tesz túl jó benyomást és a helyes pasik sem fognak felfigyelni rád. Légy kedves és együttérző szerintem ha egy olyan pasit akarsz kifogni aki nem csak a szexért hajt rád akkor ennyi elég. Illetve néhány pasi (mint én is), mindezek mellett a szerény szégyenlős lányokat kedveli a legjobban.Sok sikert a vadászathoz! :)
16/F
Fradi meccsre? :D
Pedig eddig szimpatikus voltál, Anita :/ :D
kérdező, ilyen ostoba tanácsokat ne fogadj meg, csak lila kukit szopogathatsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!