Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok! Hogyan tudnálak Titeket meghódítani, ha nem vagyok se magas, se mackós, se izmosra kigyúrt, se gazdag, se igazán jóképű, csak egy átlagos, de annál jobban szeretni tudó, érzelmes fiú?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 19:25
11/15 anonim válasza:
ma 00:41
Szia!
Debrecen környéki vagyok.
12/15 anonim válasza:
nekem mondjuk a legfontosabb egy fiúban, hogy legyen reális énképe. de ez persze olyan dolog, amit csak élőben lehetne rendesen megállapítani.
13/15 anonim válasza:
Humorral,udvarias viselkedéssel,kedveskedéssel arathatsz sikert!
Na meg az végülis neked sem lenne rossz,ha gyúrnál egy kicsit...;)
14/15 anonim válasza:
Jòzsef Attila jutott eszembe a kérdésedről. A Tiszta szìvvelben hasonlòképpen definiálja magát. Egy másik J.A. verset is bevonzott a kérdésed, A hetedik címűt, itt mindegyik versszak ùgy zárul, hogy a hetedik te magad légy, pedig a vers során nem is igazán derül ki, hogy milyen is az a hetedik, bár ellentmondásos lenne a pontos meghatározás ebben a helyzetben. Tudom, hogy off, de meg kellett osztanom, bár nem biztos, hogy nagy dícséret, ha valakit J.A.-hoz hasonlítanak. . Szerintem találni fogsz magad mellé valakit, sőt olyat, ski neked is szimpatikus. Biztos vagyok benne, hogy érdekes személyiség lehetsz, minden ember az, mert szerintem mindannyian különbözünk egymástòl, izgalmas megismerni azt, hogy a màsik ember hogy látja a világot. A biztos találsz valakit kijelentésemet arra alappztam, hogy keresed a párod. Van egy szép magyar közmondás, mely szerint, aki keres talál, szerintem nagyon igaz. A kérdésben egy kis elkeseredettséget, önbizalomhiányt érzek. Az utòbbin segíthet az, hogy egy picit sportolsz, tapasztalatom szerint ez sokat segít a testi lelki egyensúly kialakításában.Az, ha valaki képes nagyon szeretni az egy nagyon nagy érték, de először magad megszeretésével kell kezdened. Sokan állítják, hogy nem fontosak a külsőségek, pedig tudatalatt is következtetéseket vonunk le, fontos az ápoltság, tisztadág, az a legjobb, ha mindezt sajàt magunk miatt tesszük, hogy jòl érezzük magunkat a bőrünkben. Tudom, hogy a nagy része off, bocsi.
15/15 anonim válasza:
Ezzel a hülye szöveggel biztos nem, kinek kell egy ilyen szerencsétlen aki saját magát is átlagosnak tartja és ez így jo is neki? Valamivel ki kell tűnnöd ha hódítani akarsz!!! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!