Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondtam a barátnőmnek, hogy akkora a p*csája, mint egy tehénnek, jogosan sértődött meg?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy le kéne fogynom, én meg megmondtam neki, hogy majd akkor, ha ő is lefogy abból a tehén nagy s*ggéből.
Szerintem jogos volt, mégis megsértődött...
18F
2012. jan. 4. 17:18
11/18 anonim válasza:
jó nagy paraszt vagy! szerintem nem is rád célzott, csak azt akarta, hogy vele foglalkozz a tv-zés heyett.
12/18 anonim válasza:
szexeljetek többet ha lehet az is fogyaszt rendesen..egy menet legyen 1 óra,ezt napi 2 szer csináljátok meg és meg van az edzés.kellemes a hasznossal..pattogatott kukorica helyett keféld meg napi kétszer és ne a tévét bámuld és akkor neki sem lesz akkora valaga..legyen felül sokat és keményen lovagolja meg a farkad,akkor fogyni fog..:D
13/18 anonim válasza:
Ő veled ellentétben, teljesen normálisan, kultúráltan mondta. Jogos a sértődése. Igazán nagy paraszt vagy! Ha nekem ilyet mondana a barátom, akkor 1 hónapig hozzá se szólnék. Másrészről meg úgy lerombolná az önbizalmam, hogy mellette soha az életben össze nem kaparnám.
14/18 A kérdező kommentje:
Írtam neki most egy sms-t, hogy a nagy seggével is tetszik nekem.
2012. jan. 4. 18:12
15/18 anonim válasza:
Na látod ez dicséretes, de továbbra sem a legszebb kifejezést használtad. De legalább az igyekezet megvan.:)
16/18 A kérdező kommentje:
Pontosabban azt írtam neki, hogy ne haragudjon, bunkó voltam és csak vicceltem, nekem így tetszik, ahogy van.
Csak így túl nyálas lett volna ide leírni :-D
2012. jan. 4. 18:18
17/18 mus musculus válasza:
Szerintem ez fake :D
[Akkor olthattad volna be, ha ő is parasztmód kóstolgatott volna.]
18/18 anonim válasza:
namost akkor a pinája nagy, vagy pedig a segge?
ha előbbi, nincs mit tenned, csónakázni fogsz így is, úgy is.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!