Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted elítélendő ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted elítélendő ha egy lány maszturbál?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk erről a barátnőimmel. Mondtam hogy én szoktam. Erre szinte kinéztek hogy mennyire undorító magadnak csinálni.

Pedig én imádom szinte minden nap csinálom van hogy 2x egymás után.

Nagyon szégyellem magam, ti elítélitek?

Ha a fiúknál ez természetes akkor nálunk miért nem?

Am még szűz vagyok

16/l

2012. jan. 4. 17:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
A barátnőid kis gyagya hülyék. Örülj, hogy ismered a tested, és a leendő partnereddel sok örömet fogtok egymásnak szerezni. Ez egy természetes dolog, mindenki csinálja. (Még a hülye barátnőid is...)
2012. jan. 4. 17:49
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

A barátnőid szégyellik, hogy magukhoz nyúljanak ezért rajtad élezik a nyelvüket. Te vagy az egyetlen, aki felvállalja- ők még pisisek. Egyébként nem értem, mi a fenéért kell belenevelni a nőkbe, hogy a maszturbálás rossz dolog. Tudni kéne beszélni a szexualitásról nem csak a szőnyeg alá söpörni. A felvilágosításnak nem csak arról kéne szólnia, hogy lesz a gyerek..

19N

2012. jan. 4. 17:49
 13/16 mus musculus ***** válasza:
67%
Már miért lenne az? Inkább ez, minthogy átmenjen rajtad a fél város.
2012. jan. 4. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
nyugodtan csináld! már sokan elmondták, hogy miért jó, én csak annyival egészíteném ki, hogy ha majd fiúval leszel, és szex közben úgy érzed, hogy ő nem elég benned,+ ő nem éri el a testhelyzet miatt a csiklód, akkor is nyugodtan nyúlj majd a puncidhoz, és segíts magad az orgazmushoz! hidd el, nem fog megütközni rajta! (legalábbis, ha normális, és a te élvezeted legalább olyan fontos - ha nem fontosabb - a számára, mint a magáé....)
2012. jan. 5. 01:40
 15/16 anonim ***** válasza:
nyugi én csaj vagyok..nem elitélendő,a barátnőid pedig még tul kicsik ehhez a témához,ám lehet h már ők is csinálták csak nem akarják bevallani,mert tabu..
2012. jan. 5. 16:33
 16/16 nanning ***** válasza:
Én is csinálom és nem tudja senki, de szerintem engem elítélnének.
2013. márc. 30. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!