Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnád, ha gyereked közölné, hogy meleg?
Van egy olyan érzésem, hogy az itt válaszolók fele élesben pont az ellenkezőjét tenné.
Az én szüleim se fogadták el 5 éve, eltiltottak tőle, depressziós lettem, és 3 évet elpazaroltak az életemből.
Én természetesen elfogadnám és támogatnám, ahol csak tudom. De persze előtte elmagyaráznám neki, hogy nagyon sok atrocitás fogja érni, és hogy sokkal nehezebb dolga lesz, mint egy átlagembernek.
Hááát.... NEM!
Kénytelen lennék elfogadni, attól, hogy homi lett, még a gyerekem marad, de a nemi identitását nem fogadnám el! Eleve utálom a búzákat, nehogy még a gyerekem is az legyen!
-ReapeR-23/F
Hát Reaper most hatalmasat csalódtam benned:(
Tudtam hogy elég melegellenes vagy,de hogy a gyerekedet sem fogadnád el...tudtam hogy nem vagy normális,csak az evolúció van a tarsolyodban,de reméltem hogy ennyivel egy kicsit kulturáltabb vagy...tehát egy filmben te lennél az a szereplő,a bigott katolikus,idegbeteg apa lennél aki kitagadja a családból a fiát és kidobja az utcára mikor az éppen elmondta a közös vacsoránál hogy meleg...
Elfogadnám őt,csak legyen egy másik gyerekem is,aki majd nagymamává tesz:)
De akkor is elfogadnám hogyha egyke lenne,ha boldog úgy akkor én is.
"Hááát.... NEM!
Kénytelen lennék elfogadni, attól, hogy homi lett, még a gyerekem marad, de a nemi identitását nem fogadnám el! Eleve utálom a búzákat, nehogy még a gyerekem is az legyen!
-ReapeR-23/F"
Tiszta szívből kívánom, hogy soha ne legyen gyereked! Nem érdemelnéd meg őt. Bár megjegyzem, óriási pofon lenne az élettől, ha csak azért is meleg fiad születne. De nem kívánom ezt, mert neki lenne igazán rossz.
Nekem nincs gyerekem, de még inkább örülnék, ha melegnek születne. Azért, mert nálam elfogadó anyára találna, aki ölni tudna, ha bántanák a "mássága" miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!