Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribancnak tarthatnak/tartanátok? (Lent)
Figyelt kérdés
Nagyon könnyen ismerkedek, könnyen szerzek barátokat, és szeretek flörtölni. Főleg a fiú barátaim vannak. Velük valahogy jobban kijövök. Szeretem a dekoltált felsőket. Nem vagyok egy zárkózott félős lány.2012. jan. 3. 20:27
2/28 anonim válasza:
én nem tartalak ribinek gyere kufircoljunk egyet :DD
4/28 anonim válasza:
Attól nem leszel ribanc. Attól leszel, ha szétb*szod mások kapcsolatát a saját élvezetedért.
5/28 anonim válasza:
Nem szar,hogy nincs igazi barátod csak álló f@szu nyomorékok?
6/28 anonim válasza:
Ebből nem, de attól még lehetsz mivel nem sokmindent tudunk rólad.
8/28 BlackSword válasza:
Csak egy kicsit... Döngetünk egyet???
10/28 anonim válasza:
A flörtölés nem gáz. Feltéve, hogy tudja, hol a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!