Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néz mindig le a földre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz mindig le a földre, ha észrevesz engem?

Figyelt kérdés
Megpróbált felszedni egy srác, de én elég hideg voltam vele; az utóbbi időben pedig ő viselkedik furán, ő ült, én elmentem előtte, ránézek, erre ő elkezd maga elé bámulni; másik alkalomkor áll, elmegyek mellette, ahogy észrevesz lenéz a földre.
2012. jan. 3. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
repost, ez már egyszer volt..
2012. jan. 3. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
A Kérdésedben benne van a válasz.Mivel előtte elhidegültél tőle ezért most zavarban van vagy lehet hogy emiatt annyira megutált hogy inkább nem foglalkozik veled bár erre kicsi az esély de ez is meglehet de valószínű inkább csak zavarba jön
2012. jan. 3. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem akarja h eszrevedd h bejossz neki...
2012. jan. 3. 14:23
 4/4 anonim ***** válasza:

hatás-ellenhatás törvénye! gondolom nem tölti el a szívét a boldogság amikor arra gondol, hogy kikosaraztad. pedig amikor téged lát valószínű ez az első ami az eszébe jut.

és akkor jön a kézen fekvő emberi reakció: amit nem látok az nincs is. vagyis jobban esik neki a földet nézni mint téged, mert így kevésbé érzi rosszul magát.

2012. jan. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!