Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt mondják hogy az elsőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondják hogy az elsőt (főként a lány) sosem felejti el. Akkor ez miért van?

Figyelt kérdés

Már fél éve hogy lefeküdtünk a barátnőmmel, ő is és én is szűz voltam. Valamelyik nap beszélgettünk róla, és kiderült, hogy még arra se emlékszik hol volt, vagy mi volt! Én meg minden egyes kis részletre emlékszem, de tényleg. Elkezdtem neki mondani, de semmi nem ugrott be.Ez miért van? Rosszul érzem magam, pedig akkor annyira boldognak láttam.

Valamint azt mondják hogy az elsőt soha nem felejtik el. Lehet arra gyanúm hogy nem az első volt? :)

Köszönöm

2009. máj. 22. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Nahát, az elsőre én sem emlékszem annyira. Ez még nem azt jelenti, hogy rossz volt!
2009. máj. 22. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Többek között attól függ hogy valamit mennyire jegyzel meg hogy neked milyen fontossággal bírt az az esemény.... lehet hogy ő nem tartotta olyan fontosnak a szüzességét ezért nem is tette benne olyan mély benyomást az elvesztése.

Szerintem nincs okod gyanúra...

2009. máj. 22. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvárások, elvárások, elvárások... Mert mások azt mondják, hogy valami ilyen vagy olyan... az nem jelenti azt, hogy az mindig igaz is!

Azt mondják, hogy nem feledhető, tehát gáz van, ha igen? A barátnőd a példa rá, hogy igenis feledhető, nem olyan nagy dolog mindenkinek! Nem vagyunk egyformák!

A barátnőd legalább fél éve veled van. Azért van veled, mert veled akar lenni. Ne keress hibát ott, ahol nincs.

Ilyen típus és kész.

2009. máj. 22. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Én csak azért emlékszem az elsőre, mert annyira rossz volt, és sajnos olyannal, akit ma számításba sem vennék. Pedig évekig együtt jártunk.

Szerintem ne gyanakodj, egy ilyen butaság miatt nehogy már összezörrenjetek! Lehet, hogy a kapcsolatotok tele van szenvedéllyel, és annyit vagytok együtt, hogy összemosódnak az együttlétek. Ha pedig rossz lett volna neki, arról biztos, hogy tudnál :) Meg akkor szerintem nem szexelnétek túl gyakran :)

2009. máj. 22. 12:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Az "első" ritkán jó, és még ritkábban emlékezetes.

A nők gyakran sokáig vagy örökké emlékeznek az első szerelmükre, de az első szexuális aktusra? Nem éppen. Az a férfinak fontosabb.

2009. máj. 22. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!