Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez pedofilság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez pedofilság?

Figyelt kérdés
Van az egyik legjobb barátnőmnek egy öccse. Másfél éve vagyok jóban mindkettőjükkel. A srác 2 évvel fiatalabb. Sokáig ölelgettem, de csak pár hónapja jöttem rá, hogy tetszik. Ez pedofilságnak számít vagy teljesen normális? Léci világosítsatok fel, mert vegyes véleményeket kapok mindig és szeretnék tisztában lenni, hogy tényleg pedofilság e!
2012. jan. 2. 12:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, egy 11 éves fiúnak fontosabb a matchboxa mint a lányok. Ezzel legyél tisztába. :D
2012. jan. 2. 12:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Már nem is teszem. Viszont barátok még lehetünk, mert náluk voltam szilveszterkor és jól elvoltunk. :)
2012. jan. 2. 12:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Tény, hogy leginkább azért rázott le, mert játszott, de neki több csaja volt, mint nekem pasim és tovább is járt velük.
2012. jan. 2. 12:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Szia!az a legjobb ha két fajta sajttal szórod meg az egyik mindenképp füstölt legyen!
2012. jan. 2. 12:18
 15/19 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2012. jan. 2. 12:22
 16/19 anonim ***** válasza:

11 évesen több csaja is volt már? Höhö.

Menjetek szépen játszani, gyerekek!

2012. jan. 2. 12:27
 17/19 A kérdező kommentje:
Igen, több csaja volt.
2012. jan. 2. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Ok, megfogta lányok kezét és megcsókolta/puszilta őket, ha ezt úgy hívjátok, hogy csaja volt, akkor csaja volt.

Pedofil az, aki felnőtt létére fejletlen gyerekekhez vonzódik szexuálisan.

A fenti meghatározás esetedben ott bukott el, hogy te nem vagy felnőtt, hanem kislány, ő meg kisfiú. Ettől függetlenül inkább játszatok még, aztán ráértek mindketten 4-5 év múlva "csajozni/pasizni" ha már mindenképp így kell hívni...

2012. jan. 2. 12:50
 19/19 A kérdező kommentje:
Én nem tervetek nagyon járni senkivel. Meg tudom, hogy ilyen fiatalon nem igazi járásról beszélünk.
2012. jan. 2. 12:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!