Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme van leborotválni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van leborotválni a szőrt?

Figyelt kérdés
A herén, úgy értem.
2009. máj. 21. 23:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Annyit foglalkoztok ezzel a szőr témával már, nem unalmas? Aki akarja borotválja, aki nem az ne tegye, ennyi. Nekem jobb csupaszon, fiú vagyok. Ez van, akinek nem tetszik elmehet, nem érdekel mások véleménye, az én herém szeret csupasz lenni, megmondta nekem xD
2009. máj. 21. 23:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom azzal, hogy borotválod, csak kíváncsi vagyok, mire jó. Jobb tőle a szex? (Nő vagyok)
2009. máj. 21. 23:51
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Esztétikusabb / igényesebb, ennyi...
2009. máj. 21. 23:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
a szex nem jobb tőle, viszont ha a lány szeret az orális kényeztetést nyújtani akkor lehet jobb ötlet ha nem lesz tele a szája szőrrel...
2009. máj. 21. 23:53
 5/12 anonim válasza:
100%

szerény véleményem szerint a lánynak nem a szőrt kell "szopnia" hanem a péniszt illetve a zacsit...

így a zacsiról le lehet szedni valamint a pénisz körül is ha zavaró...

szerintem egy igényesen leborotvált, lenyírt fazon sokkal jobban mutat mint az ovisok által is viselt kopasz kukac.

De persze ahány ember annyi szo...

2009. máj. 22. 00:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szex jobb tőle, hanem nem izzad bele a gatyámba, meg ilyesmi...
2009. máj. 22. 00:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanaz, mint a puncin.

Lehet szebb, tisztább, kevésbé izzad, orális szex mindkét félnek jobb, vagy könnyebb lesz.

2009. máj. 22. 01:12
 8/12 anonim ***** válasza:
És higiénikusabb, nem viszket, nem ragad bele semmi, miegymás.
2009. máj. 22. 08:28
 9/12 Fecc ***** válasza:
Én tegnap leborotváltam,kiváncsiságból,azóta átkozom azt a percet mikor elhatároztam hogy leborotválom,szúr,meg fáj mint az állat:@
2009. máj. 22. 12:43
 10/12 anonim ***** válasza:

mi értelme van?

csupán annyi, hogy a lány orális szex közben a heréidet is tudja kényeztetni anélkül, hogy a szőrt nyalogatná :D

érzékenyebb is leszel az ilyesmire.

2009. máj. 22. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!