Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kívánom az egyik szomszédom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom az egyik szomszédom feleségét. Mit tegyek? Már nem bírom tovább. Belehalok! 18/f

Figyelt kérdés

Nem tudom, lehet kicsit többet is érzek iránta, mint szimpla vonzalom. Állandóan az jár a fejemben, hogy szeretném megd*gni, folyton róla fantáziálok, ahogy meglátom az utcán, egyből feláll tőle a f.arkam.

Annyira jó nő, és hozzá még jófej is, meg kedves. Ez már így van néhány hónapja, mármint a fantáziálgatások és most már kezdek megkattanni. Nem akarok mást, csak őt. Bármint megtennék, ha csak 1 éjszakára az enyém lehetne.

Mit gondoltok, bepróbálkozzak? Vagy már most halott a dolog? Szerintem nem röhögne ki, de félek, hogy hülyének nézne, vagy nem állna velem utána többé szóba..

Szerintetek mekkora az esélye, hogy valaha lehet köztünk valami?

2012. jan. 2. 02:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Verd ki mielőtt belehalnál. Komolyan. Aztán keress barátnőt.
2012. jan. 2. 02:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz be nála finoman, hogy nagyon bejön neked stb. Add elö magadd én tuti megpróbálnám. Ki tuja, lehet totál nincs esélyed,lehet van és ha van geccijót fogsz dugni.
2012. jan. 2. 02:08
 13/14 anonim válasza:
60%
Egy idióta barom vagy. Lenne pofád tönkretenni egy házasságot a saját nemi életed kielégitésére??? Pofátlan tuskó vagy egyenlőre még csak gondolatban,de akkor is. Keress egy k++át. De ne bántsd más házasságát!!! Ha megteszed akkor 100%,hogy a pokolba jutsz. Ezt szeretnéd? 9. parancsolat,hogy is szól?: Felebarátod házastársát ne kívánd! Gondolkozz el,hogy mit akarsz cselekedni. Két ember boldogságát tényleg képes lennél tönkre tenni a saját parázna célodra? Mert szerintem nem! Gondolkozz el!!!!!!
2012. máj. 28. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
NE KIVÁND FELE BARÁTOD FELESÉGÉT se a kecskéjét:))
2012. aug. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!