Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jár még valaki ilyen "cipőben"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jár még valaki ilyen "cipőben"?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok még nem volt kapcsolatom 1 hónap múlva leszek 17 szerintetek ez választóvonal lehet? Szerelemben. 17 évesen több esélyem lehet egy kapcsolatra?
2009. máj. 21. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ez nem függ össze az életkorral, és minél görcsösebben várod, annál inkább elkerül a nagy szerelem, ha nem számítasz rá, majd hirtelen betoppan a nagy Ő :D
2009. máj. 21. 22:58
 2/6 A kérdező kommentje:
ezt ismerem: minnél jobban annál kevésbé, minnél kevésbbé annál jobban
2009. máj. 21. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de amit az 1. írt, az nagyon lényeges.

Gondold el: ha valaki megérzi, hogy nagyon szeretnéd őt, az a fiúk nagy részét elijeszti - azt hiszik, meg akarod fogni őket. A gátlástalanabbja benne van a játékban, és kihasznál. A rendesebbje meg továbbáll.

Én is nagyon vágytam már egy kapcsolatra 16 éves koromban, de nem jött össze. 17 évesen sem, pedig nagyon szerettem volna, mert halálosan szerelmes voltam egy nagyon rendes srácba, aki akkor 22 volt, és egy ifjúsági csoportba jártunk. De nem foglalkozott velem, én meg nem fedtem fel az érzelmeimet, mert akkor biztos elmenekült volna.

18 évesen meg csak úgy le akart egy srác dönteni, a menyasszonya megcsalta, és én lettem volna a bosszú. Ebbe nem mentem bele.

19 éves koromban meg megkérte a kezem az a nagyon rendes srác, akibe 2 éve szerelmes voltam. 14 éve a férjem.

Ne hidd, hogy régen máshogy voltak a dolgok. Az én fiatalságom óta nem sokat változott a világ. 34/L

2009. máj. 21. 23:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 20 éves koromig kellett várnom az első igazi kapcsolatra, és addig is csak egy rövidebb 2 hetes "kapcs" volt.

Szal 17 még nem választóvonal, de ahogy nősz és nőiesedsz egyre nagyobb esélyed lesz rá, persze. Meg nyilván egyre többet jársz majd társaságba ahogy "nősz", és majd a sok ismeretségből előbb utóbb felbukkan egy szerelem!

Ez az: igazából ez az egyik titka. Ugyanis hiába leszel 17, ha csak otthon ülsz és nem barátkozol senkivel és nem ismerkedsz, attól még senki nem fog becsengetni a lakásotok ajtaján! Hm??

2009. máj. 22. 01:21
 5/6 A kérdező kommentje:
mindenki félre érti! FIÚ VAGYOK! xD (lányok érdekelnek)
2009. máj. 22. 22:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert nem írtad le rögtön. Legközelebb majd eleve leírod!

Ettől minden ugyanúgy igaz, csak remélhetőleg nem nőiesedni fogsz, hanem férfiasodni! Többi ugyanaz.

2009. máj. 23. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!